Servicepaket Lön – Simployer

Du som är FAR-medlem får ta del av ett servicepaket inom lön till ett rabatterat pris. För dig som jobbar med många olika delar inom lön finns också ett kursabonnemang som håller dig uppdaterad med ny kunskap.
Nu stöttar vi dig i corona-frågor med samlad information, verktyg och expertstöd samt med kurser så att du lär dig vad som gäller. Detta erbjudande är ett samarbete mellan FAR och Simployer (tidigare Tholin & Larsson).

Servicepaket Lön

Behöver du mer information eller ett bollplank för att diskutera din klients utmaningar gällande lön? I Servicepaket Lön hittar du allt du behöver för att få en enklare arbetsvardag, exempelvis smarta räknesnurror, många olika FAQ, faktabank samt viktiga mallar och blanketter.

Dessutom har du tillgång till support från våra experter via telefon eller mejl – så att du blir trygg i att du gör rätt.

Nu finns det också en ny kategori i Servicepaket Lön: ”Corona”. Där kan du snabbt få viktig information kring alla delar i arbetslivet som påverkas av pandemin, såsom sjuklön, karensavdrag, arbetsgivaravgifter och korttidsarbete. Du hittar bl.a. ett smidigt verktyg för att räkna på korttidsarbete, faktaartiklar och blanketter. Allt samlat på ett ställe!

Servicepaketet ger dig svar på frågor som:

 • Corona; sjuklön, arbetsgivaravgifter, korttidsarbete m.m.
 • Arbetsgivardeklaration
 • Förmåner
 • Semester och frånvaro
 • Representation
 • Motion och friskvård
 • Skatteavdrag och sociala avgifter

Som FAR-medlem betalar du 3 388 kr/år (ordinarie pris 5 340 kr/år). 
Du beställer ditt Servicepaket Lön/HR direkt hos Simployer.

Abonnemang på digitala kurser inom Lön

För att göra din vardag enklare har vi tagit fram ett kursabonnemang med skräddarsydda kurser inom Lön. Abonnemanget innehåller 10 livestreamade kurser inom löneområdet så att du smidigt kan hålla dig uppdaterad och lära dig nytt.

Kurser som ingår – nu även corona-relaterade kurser

Vi uppdaterar löpande innehållet i abonnemanget och lägger till nya, aktuella kurser. I dagsläget har vi bl.a. flera corona-relaterade kurser kopplade till löneområdet.  

En översikt över kurserna som ingår hittar du på vår webb,

Detta får du som abonnent:

 • Ett årsabonnemang med digitalt lärande i form av 10 stycken livestreamade kurser.
 • Tillgång till kurserna i efterhand som inspelad video i tre månader.
 • Tillgång till kurspresentationer och möjlighet att chatta med våra experter under livesändningarna.
 • En jämn fördelning av kurser över året.
 • Ett utbud som alltid är uppdaterat och som ger dig ny kunskap inom det senaste inom ditt område.
 • Påminnelse och praktisk information via mejl inför varje kurs.

Ett abonnemang, en anmälan, en faktura

Du slipper att anmäla dig till varje enskild kurs i abonnemanget och du får bara en faktura. Priset för kursabonnemanget är 4 990 kronor för ett år (ordinarie pris: 5 990 kr/år) och du betalar det i sin helhet, förskottsvis en gång om året.

Du beställer ditt kursabonnemang Lön hos Simployer
Ange FAR i kommentarsfältet vid beställning så får du rätt pris som medlem.

Jag vill veta mer!

Kontakta Mats Heimann, Sales Manager på Simployer,
för ytterligare information.
Telefon: +46-700 918 900
E-post: mats.heimann@simployer.com

Texten ovan är företagets beskrivning, FAR kan inte garantera och ansvarar inte för att beskrivningen överensstämmer med erbjuden tjänst/produkt. FAR har inget ansvar för om fel föreligger i den tekniska, grafiska utformningen eller innehållet i tjänsten/produkten. FAR är inte ansvarig för några skador som kan uppstå på grund av tjänsten/produkten. Varje medlem måste själv bedöma i vilka sammanhang tjänsten/produkten kan användas för att förvissa sig om att tillämpliga lagar och regler efterlevs.