Expert Lön och lönekurser – Simployer

Som FAR-medlem kan du få ett helt gäng kompetenta experter i ditt team – som hjälper till att svara på dina frågor. Dessutom kan du också få löpande kompetensutveckling på ett smidigt vis genom kursabonnemang. Tillsammans med Simployer blir din arbetsvardag enklare och du blir trygg i att du gör rätt!

Simployer

Behöver du mer information eller ett bollplank för att diskutera din klients utmaningar gällande lön? I Expert Lön hittar du allt du behöver för att få en enklare arbetsvardag; smarta räknesnurror, många olika FAQ, faktabank samt viktiga mallar och blanketter. Allt samlat på ett ställe! 

Dessutom har du tillgång till support från experter via telefon eller mejl – så att du blir trygg i att du gör rätt.


Kursabonnemang – lär dig nytt på ett smidigt vis

Simployer har samlat skräddarsydda, livestreamade och aktuella  kurser i ett årsabonnemang så att du löpande kan hålla dig uppdaterad och få ny kunskap. Du har tillgång till kurserna i tre månader efter sändning och du kan se dem så många gånger du vill under den tiden. När du har beställt kan du bara luta dig tillbaka så sköter Simployer resten och ser till att du får påminnelser och praktisk information inför kurstillfällen.

Simployer erbjuder alla medlemmar i FAR ett personligt kursabonnemang med rabatt. Medlemspriset är 4990 kr mot ordinarie pris 5990 kr. 

Ange koden FAR22 vid beställning eller ring Mats Heimann på nedan kontaktuppgifter för mer information.

 

Vill du veta mer om hur Simployer kan hjälpa dig som FAR-medlem?

Kontakta Mats Heimann, Sales Manager
Telefon: +46-700 918 900
E-post: mats.heimann@simployer.com

 

Texten ovan är företagets beskrivning, FAR kan inte garantera och ansvarar inte för att beskrivningen överensstämmer med erbjuden tjänst/produkt. FAR har inget ansvar för om fel föreligger i den tekniska, grafiska utformningen eller innehållet i tjänsten/produkten. FAR är inte ansvarig för några skador som kan uppstå på grund av tjänsten/produkten. Varje medlem måste själv bedöma i vilka sammanhang tjänsten/produkten kan användas för att förvissa sig om att tillämpliga lagar och regler efterlevs.