Reko-podden

Reko-podden - vrider och vänder på frågorna du som redovisnings- och lönekonsult bör ha koll på för att sova gott om natten.

 • Spela upp Avsnitt 5 - Att bli digital och samtidigt vara 100 procent kundnära, del 2

  Avsnitt 5 - Att bli digital och samtidigt vara 100 procent kundnära, del 2

  2018-11-08

  I det andra avsnittet av tre pratar vi om kvittohantering, lön och att involvera kunderna och deras medarbetare. Samtalar gör Pernilla Halling, chefredaktör på Balans, Camilla Carlsson, auktoriserad redovisningskonsult på FAR och Matias Aphram, vd på Saldo redovisning.

 • Spela upp Avsnitt 4 - Att bli digital och samtidigt vara 100 procent kundnära, del 1

  Avsnitt 4 - Att bli digital och samtidigt vara 100 procent kundnära, del 1

  2018-10-01

  Saldo redovisning i Stockholm har gjort en resa från det analoga till det digitala. Det har varit en resa som har kostat, inte bara blod svett och tårar, utan även personal och kunder. Men det har också gjort att man ökat både omsättning och vinst ordentligt. I det första avsnittet av tre pratar vi mycket om kund- och leverantörsfakturor och integrationslösningar. Samtalar gör Pernilla Halling, chefredaktör på Balans, Camilla Carlsson, auktoriserad redovisningskonsult på FAR och Matias Aphram, vd på Saldo redovisning.

 • Spela upp Avsnitt 3 - Kvalitetskontroll

  Avsnitt 3 - Kvalitetskontroll

  2018-05-25

  I Reko-poddens tredje avsnitt pratar vi om kvalitetskontroll. Alla FAR-medlemmar måste genomgå en kvalitetskontroll vart sjätte år och i år är det även premiär för lönekonsulterna. Men varför ska man kvalitetskontrolleras?

 • Spela upp Avsnitt 2 - Penningtvätt

  Avsnitt 2 - Penningtvätt

  2018-04-27

  Vi pratar om penningtvätt och finansiering av terrorism. Sara Orback och Camilla Carlsson på FAR förklarar vad man måste ha koll på som löne- och redovisningskonsult. Pernilla Halling leder samtalet.

 • Spela upp Avsnitt 1 - Nya Reko 2018

  Avsnitt 1 - Nya Reko 2018

  2018-03-06

  I det allra första avsnittet av Reko-podden berättar Camilla Carlsson och Sofia Wallebom på FAR om nyheterna i Reko 2018.