2024-04-03
Nyheter

Vilken byrå tycker du ska bli Årets framtidsbyrå?

Nu är det dags att utse Årets framtidsbyrå 2024. Nytt för i år är att alla som vill kan föreslå en kandidat till priset. Det viktiga är att byråns affärsmodell är tydlig, att det finns ett fokus på hållbarhet och att lönsamheten är god. 

Priset Årets framtidsbyrå syftar till att uppmärksamma små och medelstora medlemsbyråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt, strukturerat och hållbart sätt. Genom att lyfta fram goda exempel vill FAR inspirera alla byråer i branschen till utveckling.

Alla kan föreslå kandidater

Från och med den 3 april är det möjligt att lämna förslag på den medlemsbyrå som du vill se som vinnare av Årets framtidsbyrå 2024. Även kunder och samarbetspartner kan komma med förslag på kandidater. Förslagen lämnas via formuläret. En annan nyhet är att juryn kommer att utse vinnare i flera kategorier, till exempel ”årets bubblare” eller ”årets uppstickare”.

−För att få fler att komma med förslag på kandidater till priset har vi tagit bort det så kallade framtidstestet där byrån var tvungen att uppnå en viss poäng för att få delta. Vi vet att det finns så många duktiga medlemsbyråer där ute och hoppas att fler byråer ska få upp ögonen för att vara med och tävla om branschens finaste utmärkelse, säger Camilla Carlsson, auktoriserad redovisningskonsult på FAR och medlem i juryn för Årets framtidsbyrå.

Priset delas liksom tidigare år ut i samband med FAR:s årsstämma som äger rum den 19 september 2024.

Jury 2024

Jan Söderqvist, Visma 
Catherine Osbeck, baks & co 
Antti J. Niemi, Revideco 
Jimmy Pervik, Connect Sverige 
Therese Svensk, Aspia 
Martin Grimlund, Win Win Ekonomi 
Camilla Carlsson, FAR 

 

Föreslå Årets framtidsbyrå 2024

Föreslå Årets framtidsbyrå 2024

Camilla Carlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

08-506 112 24 camilla.carlsson@far.se