Kurser som utvecklar din rådgivning

Du som arbetar som revisor och redovisningskonsult behöver djup kunskap inom flera områden för att kunna hjälpa dina kunder. FAR:s rådgivningskurser syftar till att fördjupa din kunskap inom bl.a. skatteområdet för att kunna vägleda kunderna i olika vägval och kunna vara en proaktiv rådgivare.

Brush up – Skattefrågor i det ägarledda företaget

Två kursdagar som gör dig till en ännu bättre rådgivare. Dagar som är fyllda med nya, intressanta och kvalificerade skattefrågor för fåmansföretaget och som hjälper dig att skapa ett mervärde för dina kunder.

Läs mer

Fåmansföretagardagen

En kursdag för dig som är revisor eller redovisningskonsult och arbetar med rådgivning mot familjeägda företag. Dagen ger dig en uppdatering kring nyheter och förändringar inom skatt, redovisning och juridik.

Läs mer

Skattedagen för revisorer och redovisningskonsulter

Uppdatera dig på årets kommande skattehändelser och ta del av alla viktiga nyheter på skatteområdet. Du får en nyhetsdag med allt du kan behöva veta om skatt 2022. Deltagarna på Skattedagen är kvalificerade branschkollegor så du kan vara säker på att dagens innehåll är noga utvalt för dig som är rådgivare.

Läs mer

Kvalificerade bokslutsfrågor – redovisning & skatt

Den här kursen ger dig som arbetar med kvalificerade frågor ytterligare insikter och kunskaper som stärker dig i din roll som rådgivare. Vi går igenom svåra och högaktuella frågor, såväl ur ett redovisnings- som ur ett skatteperspektiv för större respektive mindre svenska icke-noterade företag.

Läs mer

Ägarledda företags skatter och skattemässiga strategier

Detta är en praktiskt inriktad kurs som belyser skattemässiga möjligheter och problem som du kommer i kontakt med i arbetet med ägarledda företag. Vi går igenom gällande och föreslagna skatteregler som uppkommer för bolaget och dess ägare från bolagets bildande till bolagets avveckling.

Läs mer

Utbildningspaket online

I Utbildningspaketet online får du som kvalificerad ekonom allt från korta nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser inom redovisning, revision, skatte- och momsfrågor.

Detta ingår i utbildningspaketet

  • En nyhetsdag online
  • Fri tillgång till sex olika nyhetswebbinarier
  • Fri tillgång till över 35 olika onlinekurser