Fåmansföretagardagen

Du som är revisor, redovisningskonsult, eller juridisk rådgivare åt mindre företag får inte missa Fåmansföretagardagen. Du blir uppdaterad om nyheter och förändringar inom skatt, redovisning och juridik.

  • Nya lagförslag och ställningstaganden
  • Lyssna till experter
  • Tolkningar av rättsfall
  • Parallella seminarier
  • Kommande nyheter
Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Redovisningskonsult Revisorsassistent

Kursbeskrivning

Fåmansföretagardagen fokuserar på de mindre företagens villkor. Programmet är unikt med flera parallella seminarier – som spelas in så att du även kan ta del av dem i efterhand.

Under den här dagen får du som är revisor, redovisningskonsult, eller juridisk rådgivare till fåmansföretag en uppdatering på alla nyheter och förändringar i de regelverk som påverkar företagen. Genom att vara uppdaterad på det senaste inom skatt, redovisning och juridik säkerställer du att dina kunder får rätt rådgivning och stöd.

2024 års program är under framtagande.

Tips! Fåmansföretagardagen (online-tillfället) ingår i vårt Utbildningspaket Online.

Inspelning ingår

Fåmansföretagardagen spelas in och inom tre veckor får alla deltagare tillgång till inspelningen genom att logga in på "Mina utbildningar". Inspelningen finns att se i 3 månader.

Lärare

Onlinetillfället av nyhetsdagen ingår i FAR:s Utbildningspaket online

I Utbildningspaket online ingår allt från kortare nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Paketet är speciellt anpassat för dig som arbetar med redovisnings-, revisions-, skatte- och momsfrågor.