FAR:s utbildningspaket online – kurser och webbinarier på tider som passar dig

FAR:s utbildningspaket online ger dig möjlighet att regelbundet uppdatera dig inom till exempel redovisning, skatt och moms. Du väljer ur det breda programmet och går kurserna när du har behov av ny kunskap inom ett visst område.

Sandra Hvitman på BDO i Jönköping har varit i branschen i snart 14 år och auktoriserad revisor i nio. Hon har haft FAR:s utbildningspaket online i två år.

– Jag kan rekommendera paketet till de som känner ett behov av att vara flexibla och själva välja tidpunkt för sin utbildning och samtidigt spara tid, säger Sandra.

Utbildningspaket med aktuella ämnen och uppdaterade regler

FAR:s utbildningspaket online innehåller såväl kortare uppdateringar som kurser där din kompetens fördjupas. Nyhetsdag, nyhetswebbinarier och onlinekurser är utvecklade i samarbete med branschens experter, som väljer ut de vanligaste frågeställningarna inom främst redovisning, skatt, och moms. Innehållet uppdateras löpande för att överensstämma med de senaste regelverken.

– Ett tips är att hålla koll på webbinarerna, de tar upp aktuella frågor och dyker upp lite då och då, berättar Sandra.

Kursutbud med något för alla

Onlinekurserna har ett brett innehåll, från grundläggande till kvalificerad nivå. Kursprogrammet förändras över tid och nya kurser presenteras löpande. Sandra har till exempel valt att gå kurser som berör områden kopplade till fortsatt drift och kapitalbrist, aktuella frågor i dessa tider.

– Till kurserna finns det kursmaterial som kan skrivas ut om så önskas. Det går att titta på kurserna flera gånger, vilket gör att det är möjligt att gå tillbaka och lyssna på något igen om man känner behov av det, förklarar Sandra.

Online ger flexibilitet

Sandra uppskattar att innehållet i utbildningspaketet är online. Det sparar tid, något som är extra värdefullt för en tvåbarnsmamma.

– Jag tycker att det är mycket bekvämt att själv välja tidpunkt för min utbildning. Onlinekurserna fungerar mycket bra. Det är bra inspelningar och jag har inte stött på några tekniska problem, avslutar Sandra.

Prenumerera på nyhetsbrev från FAR

  • Koll på regelverk
  • Inspiration
  • Utbildningstips
  • Inbjudningar till event och webbinarier

Läs mer