Utbildningar och kurser online och på distans

Vi erbjuder över 140 olika typer av utbildningar och kurser online och på distans inom områden som redovisning, revision, skatt, moms, juridik, lön, excel och ekonomistyrning.

Effektivt lärande – både som alternativ och som komplement till FAR:s övriga kursutbud. Här kan du läsa om våra olika undervisningsformer online.

Klassrum online – fast tid

Undervisningsformen möjliggör ett interaktivt deltagande även för den som inte kan vara på plats i kurslokalen vid FAR:s klassrumsutbildningar. Som kursdeltagare online kan du delta på utbildningen hemifrån eller från kontoret, ställa frågor och delta i diskussioner som om du vore på plats. Lärare och deltagare i lokalen kan i sin tur se dig genom din livevideo som visas på en skärm i klassrummet.

kurser online fast tid


Onlinekurser – gå när du vill

Kurser där innehållet förmedlas av såväl lärare som via ljud, text, video och grafik på ett pedagogiskt sätt. Resultatet är ett effektivt upplägg som förstärker ditt lärande och gör kunskapen lättillgänglig. Du väljer själv när, var och i vilken takt du vill gå den. Kurserna avslutas alltid med ett kunskapsprov.

kurser online när du vill


Nyhetsdagar online

FAR:s Nyhetsdagar är uppskattade, återkommande dagar då vi går igenom nyheter och förändringar inom områdena skatt, redovisning, IFRS, fåmansföretag, fastigheter, samt lönefrågor. Under streamingen finns möjlighet att ställa frågor och få svar från lärarna. Nyhetsdagarna spelas också in för att finnas tillgängliga även i efterhand.

aktuella nyhetsdagar

Nyhetswebbinarier online

Våra nyhetswebbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid online. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in för att kunna finnas tillgängliga även i efterhand.

aktuella webbinarier

Distanskurser

Vi har ett brett utbud av distanskurser i samarbete med Xpectum, både på grundläggande och kvalificerad nivå. Du får tillgång till ett interaktivt material där ljud, text och bild varvas på ett pedagogiskt sätt med övningar. Utöver digitalt kursmaterial får du tillgång till en personlig handledare som du kommunicerar med via din webbaserade studiesida.

Läs mer om distanskurser

Utbildningspaketet online

I Utbildningspaketet online får du som kvalificerad ekonom allt från korta nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser inom redovisning, revision, skatte- och momsfrågor. I utbildningspaketet ingår en nyhetsdag online, fri tillgång till sex olika nyhetswebbinarier och fri tillgång till över 50 olika onlinekurser.

Läs mer om paketet

Alla ekonomiska regler på ett och samma ställe

FAR Online är den kvalitetssäkrade databasen där du hittar de senaste lagändringarna och regelverken inom områden som redovisning, revision, skatt och finans.

 

  • Lag- och regelsamlingar
  • Tusentals uppslagsord i Rättseriens uppslagsverk
  • Bokföringsnämndens K-regelverk, allmänna råd och vägledningar