Utbildningspaket Online

I Utbildningspaketet online får du allt från korta nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Utbildningspaketet är utvecklat speciellt för dig som är kvalificerad ekonom och arbetar med redovisning, revision, skatte- och momsfrågor.

Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Controller Ekonomiassistent Ekonomichef/CFO Företagsekonom Redovisningsansvarig/chef Redovisningskonsult Revisorsassistent

Om utbildningspaketet

FAR:s Utbildningspaket online har utvecklats tillsammans med några av branschens experter, som valt ut de frågeställningar du har nytta av att ha kunskap kring. Innehållet i utbildningspaketet uppdateras löpande för att överensstämma med de senaste regelverken och fånga upp aktuella ämnen.

  • Du har tillgång till onlinekurser när och var du vill
  • När du stöter på en svår eller komplex fråga i ditt arbete kan du när som helst använda onlinekurserna för att få svar.
  • Du håller dig uppdaterad med branschnyheter och kan fördjupa dig inom specifika områden

Detta ingår i utbildningspaketet

  • En nyhetsdag online
  • Fri tillgång till aktuella nyhetswebbinarier
  • Fri tillgång till både grundläggande och mer kvalificerade onlinekurser

Nyhetsdag online

FAR:s nyhetsdagar innehåller de senaste nyheterna och förändringarna inom olika branschområden. När nyhetsdagen är genomförd får du dessutom tillgång till en inspelning av den i tre månader. En nyhetsdag ingår i utbildningspaketet och du väljer själv vilken som passar dig bäst.

Nyhetswebbinarier

FAR:s webbinarier håller dig hela tiden uppdaterad i frågor inom redovisning, skatt, moms och andra ämnen relevanta för branschen. De sänds kl 12.00–13.00 och därefter får du tillgång till en inspelad version i tre månader. 

Onlinekurser när du vill

Utbildningspaketets onlinekurser omfattar både grundläggande och mer kvalificerade kurser inom bland annat redovisning, skatt, juridik och moms och är tillgängliga under hela paketets giltighetstid (12 månader). Nya onlinekurser publiceras löpande.

Företagspaketering

Vi erbjuder även företags- och avdelningspaketering för Utbildningspaket online. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och tar det vidare därifrån!
 
 

Alla ekonomiska regler på ett och samma ställe

FAR Online är den kvalitetssäkrade databasen där du hittar de senaste lagändringarna och regelverken inom områden som redovisning, revision, skatt och finans.

 

  • Lag- och regelsamlingar
  • Tusentals uppslagsord i Rättseriens uppslagsverk
  • Bokföringsnämndens K-regelverk, allmänna råd och vägledningar