Redovisning, skatt, lön och juridik – FAR:s nyhetsdagar!

FAR:s Nyhetsdagar är uppskattade, återkommande dagar då vi går igenom nyheter och förändringar inom områdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fåmansföretag, fastigheter, samt lönefrågor.

Under en kunskapsintensiv dag har vi samlat de främsta experterna inom sina områden för att berätta om nyheter och dela med sig av aktuella case och frågeställningar direkt från arbetslivet.

Genom att delta på FAR:s nyhetsdagar håller du dig uppdaterad med det senaste. Du får också ta del av förtydliganden som vi utifrån vår roll som remissinstans och medlemsrådgivare ser att många har svårt med.

Nyhetsdagarna genomförs online och vi planerar för att kunna genomföra dagarna på plats (Stockholm och i förekommande fall Göteborg och Malmö). Som onlinedeltagare får du tillgång till samma innehåll och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under seminariets gång.

Anpassning Covid -19 : Antal deltagare i kurslokal

Med anledning av regeringens beslut att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 50 deltagare kan vi i dagsläget inte garantera plats för mer än de 40 första anmälda. Alla anmälda garanteras dock alltid en plats online och om förbudet ändras kommer fler platser i lokalen att kunna erbjudas.

Inspelning av nyhetsdagen ingår!
Nyhetsdagarna spelas in och alla deltagare får tillgång till inspelningen (som görs vid Stockholmstillfället). Inspelningen finns att se i 3 månader

 

FAR:s nyhetsdagar hösten 2020

Trygg kompetensutveckling med FAR