Skattedag för ekonomichefer och redovisningsansvariga

Håll dig uppdaterad på de senaste skattenyheterna med de främsta experterna på området. Vår välfyllda nyhetsdag ger dig allt du behöver veta om skatt 2023 och inför 2024.

  • Nya lagförslag och ställningstaganden
  • Lyssna till experter
  • Praktisk inblick och tolkning av gällande regelverk
Ekonomichef/CFO Redovisningsansvarig/chef

Kursbeskrivning

På Skattedagen för ekonomichefer och redovisningsansvariga får du träffa erfarna skatteexperter, som hjälper dig att förstå de senaste och aktuella skattenyheterna. Under dagen får du även fördjupning inom olika skatteområden som företagsbeskattning och internationell beskattning samt andra relevanta områden.

Tips! Skattedag för ekonomichefer och redovisningsansvariga (online-tillfället) ingår i vårt Utbildningspaket Online.

Program

2024 års program är under framtagande.

sagt om kursen

Det var precis det här jag ville veta – sällan det träffar så rätt. Är inte vanligt att jag ger 5:or rakt igenom, men denna kurs var mycket bra. De levandegjorde innehållet med exempel och egna reflektioner. Bra! Det vill jag ha, inte bara texter som jag själv kan läsa, som rabblas. Man tröttnade inte.

Inspelning ingår

Skattedagen spelas in och inom tre veckor får alla deltagare tillgång till inspelningen genom att logga in på "Mina utbildningar". Inspelningen finns att se i 3 månader.

Lärare

Onlinetillfället av nyhetsdagen ingår i FAR:s Utbildningspaket online

I Utbildningspaket online ingår allt från kortare nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Paketet är speciellt anpassat för dig som arbetar med redovisnings-, revisions-, skatte- och momsfrågor.