Kurser inom kassaflödesanalys

Vill du förbättra din förmåga att analysera kassaflöden? FAR:s kurser inom kassaflödesanalys ger en introduktion till allt du behöver veta för att praktiskt arbeta med en kassaflödesanalys, och passar dig som är redovisningskonsult, medarbetare på en ekonomiavdelning eller revisor. Lär dig grunderna, gör avancerade justeringar eller förstå koncernspecifika krav med våra flexibla utbildningar online eller på plats.

Kassaflödesanalys - grund

I denna onlinekurs får du grundläggande teoretisk kunskap om regelverkens uppbyggnad och tillämpning. Kursen passar bra som introduktion till kassaflödesanalys för dig som arbetar med enklare kassaflödesanalyser eller behöver en repetition inför praktiskt arbete med kassaflödesanalys.

Läs mer

 

Kassaflödesanalys - fördjupning

Denna kurs vänder sig till dig som är redovisningskonsult, medarbetare på en ekonomiavdelning eller revisor och som kan grunderna i kassaflödesanalys men som behöver fördjupning i svårare justeringar.

Läs mer

Kassaflödesanalys för koncern

En kurs för dig som vill lära dig hur du upprättar och analyserar en kassaflödesanalys för en koncern. Efter kursen är du väl insatt i de regler och praxis som ligger till grund för kassaflödesanalysen och du kan upprätta en kassaflödesanalys för en koncern. 

LÄS MER

 

Kassaflödesanalys i praktiken

Efter den här dagen kommer du att ha de kunskaper som behövs för att självständigt upprätta en kassaflödesanalys i en juridisk person (aktiebolag). Under kursen beskrivs också hur en kassaflödesanalys kan tydas och hur den kan användas i företagets likviditetsplanering.

Läs mer

Utbildningspaket online

I Utbildningspaketet online får du som kvalificerad ekonom allt från korta nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser inom redovisning, revision, skatte- och momsfrågor.

Detta ingår i utbildningspaketet

  • En nyhetsdag online
  • Fri tillgång till sex olika nyhetswebbinarier
  • Fri tillgång till över 50 olika onlinekurser