Mitt medlemskap

Som medlem i FAR får du tillgång till ett varumärke som står för trovärdighet, resurser och internationellt erkännande. FAR bedriver ett kontinuerligt lobby- och remissarbete för att tillvarata dina intressen. Här ser du några av medlemsförmånerna. Så här blir du ordinarie medlem >>

Nu introducerar vi två nya medlemskategorier: basmedlemskap och studentmedlemskap. Läs mer >>

Förmånliga försäkringar

Du kan teckna ansvarsförsäkring för din verksamhet och även andra medlemsförsäkringar till bättre villkor än de som du normalt hittar i försäkringsbolagens utbud.

Rådgivning

Medlemsrådgivning

Som medlem kan du kostnadsfritt ställa frågor till FAR:s rådgivare. Frågorna kan gälla redovisning, revision och juridik. Det kan också vara frågor som rör din yrkesroll.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Varannan vecka får du nyhetsbrev från FAR med de senaste och viktigaste branschnyheterna. Vi håller dig uppdaterad och inpirerad med allt från EU:s revisionspaket till handfasta råd i din yrkesutövning.

Verktygslåda

Verktygslåda

Här hittar du mallar, checklistor, riktlinjer och standarder, exempel, uppdragsavtal och det mesta som rör kvalitetskontroll. Du hittar snabbt det som rör just din yrkesroll.

Verified

Verified - digitala signaturer

Med hjälp av Verified kan du bland annat signera uppdragsbrev, lagerintyg, kassaintyg och uttalande från företagsledning digitalt. Du slipper papper, penna, skrivare och scanner. Som FAR-medlem får du förmånliga rabatter på tjänsterna från Verified.

Tidningen Balans

Balans är FAR:s tidning för fri och obunden debatt om redovisning och revision, affärsjuridik och andra frågor inom revisions- och rådgivningsbranschens intresseområden. Innehåller också reportage, nyheter och kommentarer.

Resultat

Tidningen Resultat

Hjälp dina kunder att ligga steget före. Som FAR-medlem ger du bort Resultat till ett kraftigt rabatterat pris. Dina kunder får alltid de senaste nyheterna inom skatt, redovisning och andra företagsaktuella ämnen.

Reko

Reko

Auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter får Reko. Reko är ett stöd i konsultens vardag och bidrar till effektivare arbete och högre kvalitet på redovisningstjänster.

Rabatter

  • 10% på FAR Online
  • 15% på litteratur
  • 10% på utbildningar
Visa att du är FAR-medlem

Använd FAR-logotypen i din kommunikation

Du har möjlighet att använda FAR:s logotyp i din kommunikation.

Nyckeltal

Branschnyckeltal

Via Bisnode Kredit har du som medlem i FAR tillgång till:

  • 59 nyckeltal och branschjämförelser
  • Kreditupplysningar
  • Analystjänst