Därför ska du vara medlem i FAR

Som medlem i FAR får du tillgång till ett varumärke som står för trovärdighet, resurser och internationellt erkännande. FAR bedriver ett kontinuerligt lobby- och remissarbete för att tillvarata dina intressen och i den lokala verksamheten kan du ta del av bland annat erfarenhetsutbyte och nätverk. Här ser du några av våra medlemsförmåner.

Medlemsrådgivning

Som medlem kan du kostnadsfritt ställa frågor till FARs rådgivare. Frågorna kan gälla redovisning, revision och juridik. Det kan också vara frågor som rör din yrkesroll.

Verktygslåda

Här hittar du mallar, checklistor, riktlinjer och standarder, exempel, uppdragsavtal och det mesta som rör kvalitetskontroll. Du hittar snabbt det som rör just din yrkesroll.

Förmånliga försäkringar

Som FAR-medlem du kan teckna ansvarsförsäkring för din verksamhet och även andra medlemsförsäkringar till bättre villkor än de som du normalt hittar i försäkringsbolagens utbud.

Branschnyckeltal

Via Bisnode Kredit har du som medlem i FAR tillgång till:

  • 59 nyckeltal och branschjämförelser
  • Kreditupplysningar
  • Analystjänst

Tidningen Balans

Balans är FAR:s tidning för fri och obunden debatt om redovisning och revision, affärsjuridik och andra frågor inom revisions- och rådgivningsbranschens intresseområden. Innehåller också reportage, nyheter och kommentarer.

Tidningen Resultat

Hjälp dina kunder att ligga steget före. Som FAR-medlem ger du bort Resultat till ett kraftigt rabatterat pris. Dina kunder får alltid de senaste nyheterna inom skatt, redovisning och andra företagsaktuella ämnen.

Nyhetsbrev

Varannan vecka får du nyhetsbrev från FAR med de senaste och viktigaste branschnyheterna. Vi håller dig uppdaterad och inpirerad med allt från EU:s revisionspaket till handfasta råd i din yrkesutövning.