Håll dig uppdaterad med nyhetsbrev från FAR

Kryssa för de områden och nyhetsbrev du är intresserad av så får du senaste nytt från oss på FAR.

 
 

 

Boknyheter: Få nyheter och information om våra böcker. 

FAR-bloggen: I FAR-bloggen kommenterar FAR:s experter aktuella händelser och skeenden som påverkar vår bransch. Allt från nya lagar och regler inom revision, redovisning, lön och skatt till bredare frågeställningar inom områden som hållbarhet och digitalisering.

Inbjudningar till events och webbinarier: Vi har ett stort nätverk med föreläsare och vi har koll på aktuella ämnen. Här bjuder vi dig som kund och medlem på inspiration och kunskap.

Utbildningstips: Få tips på aktuella kurser och utbildningar utifrån din yrkesroll. 

Nyhetsbrev för ekonomer riktar sig i första hand till dig som arbetar som controller, ekonomichef, redovisningsansvarig eller redovisningsekonom. Du får tips på utbildningar, och kunskap och insikter inom aktuella ämnen.

Nyhetsbrev FAR Online: Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från FAR Online, vårt digitala informationsverktyg som täcker in alla ekonomiska regelverk du behöver i ditt arbete som revisor, redovisningskonsult, rådgivare, jurist eller ekonom.

Nyhetsbrev tidningenbalans.se: Ta del av senaste nytt från tidningenbalans.se, FAR:s medlemstidning som finns på webben och som kommer ut som tidning sex gånger per år.

Mer från oss