Utbildningspaket Online

I Utbildningspaketet online får du allt från korta nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Utbildningspaketet är utvecklat speciellt för dig som är kvalificerad ekonom och arbetar med redovisning, revision, skatte- och momsfrågor.

Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Controller Ekonomiassistent Ekonomichef/CFO Redovisningsansvarig/chef Redovisningsekonom Redovisningskonsult Revisorsassistent

Om utbildningspaketet

FAR:s Utbildningspaket online har utvecklats tillsammans med några av branschens experter, som valt ut de frågeställningar du har nytta av att ha kunskap kring. Innehållet i utbildningspaketet uppdateras löpande för att överensstämma med de senaste regelverken och fånga upp aktuella ämnen.

Detta ingår i utbildningspaketet

 • En nyhetsdag online
 • Fri tillgång till aktuella nyhetswebbinarier
 • Fri tillgång till både grundläggande och mer kvalificerade onlinekurser


Så här fungerar det

Du har tillgång till hela utbildningspaketet i 12 månader från beställningsdatum, och allt innehåll finns tillgänligt på Mina sidor under denna period. Utbildningspaketet är personligt.

 • Använd utbildningspaketet som ett arbetsverktyg
  Genom utbildningspaketet får du både utbildning, uppdatering inom regelverk och ett arbetsverktyg.

 • Uppdatera dig snabbt
  När du stöter på frågeställningar, kan du snabbt uppdatera dig inom området och därigenom vara bättre påläst och förberedd.

 • Nyttja flera gånger
  Du kan nyttja onlinekurserna flera gånger och även genomföra delar av kurserna för att hämta kunskap.

 

Nyhetsdag online

FAR:s nyhetsdagar innehåller de senaste nyheterna och förändringarna inom olika branschområden. När nyhetsdagen är genomförd får du dessutom tillgång till en inspelning av den i tre månader. En nyhetsdag ingår i utbildningspaketet och du väljer själv vilken som passar dig bäst.

Nyhetswebbinarier

FAR:s webbinarier håller dig hela tiden uppdaterad i frågor inom redovisning, skatt, moms och andra relevanta ämnen. De sänds kl 12.00–13.00 och därefter får du tillgång till en inspelad version i tre månader.

Onlinekurser när du vill

Utbildningspaketets onlinekurser omfattar både grundläggande och mer kvalificerade kurser inom bland annat redovisning, skatt, juridik och moms och är tillgängliga under hela paketets giltighetstid (12 månader). Nya onlinekurser publiceras löpande.

Företagspaketering

Vi erbjuder även företags- och avdelningspaketering för Utbildningspaket online. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och tar det vidare därifrån!

Förfrågan företagspaket

Alla ekonomiska regler på ett och samma ställe

FAR Online är den kvalitetssäkrade databasen där du hittar de senaste lagändringarna och regelverken inom områden som redovisning, revision, skatt och finans.

 

 • Lag- och regelsamlingar
 • Tusentals uppslagsord i Rättseriens uppslagsverk
 • Bokföringsnämndens K-regelverk, allmänna råd och vägledningar