Utbildningspaket Online

Utbildningspaketet online erbjuder allt från kortare nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser i många olika ämnen. Onlinekurserna är framtagna för dig som arbetar som kvalificerad ekonom med redovisningsfrågor, revision, skatte- och momsfrågor samt andra regelverk som påverkar företagen. 

Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Controller Ekonomiassistent Ekonomichef/CFO Företagsekonom Redovisningsansvarig/chef Redovisningskonsult Revisorsassistent

Om utbildningspaketet

Kurserna har utvecklats tillsammans med experter som valt ut de vanligaste frågeställningarna som du behöver ha kunskap kring. Innehållet i paketet uppdateras löpande för att överensstämma med de senaste regelverken.

Du kan känna dig trygg med att informationen kommer från experter inom området

  • Du har tillgång till kurserna när och var du vill
  • Du säkerställer att du håller dig uppdaterad på alla nyheter i branschen och kan fördjupa dig inom vissa områden
  • Det är en trygghet att ha tillgång till onlinekurserna och du kan när som helst då du stöter på en klurig fråga i arbetet gå in i utbildningspaketet och kolla efter svar

Nyhetsdag online

När en nyhetsdag har genomförts får du en inspelning av den samma som du har tillgång till under tre månader. En nyhetsdag ingår i paketet.

Nyhetswebbinarier

Vi sänder kl. 12.00–13.00. När ett webbinarium har genomförts får du en inspelning av den samma. Webbinarierna täcker in alla aktualiteter inom redovisning, skatt och moms samt andra aktuella områden. Tillgänglighet för webbinarier är 3 månader.

Online när du vill

Onlinekurserna ger dig ett brett innehåll, både grundläggande och kvalificerat inom bland annat redovisning, skatt, juridik och moms. Nya onlinekurser rullas ut löpande. Tillgängligheten för onlinekurserna är 12 månader.