Digitalisera ekonomifunktionen och få de nödvändiga ekonomiuppdateringarna på Ekonomi & Företag

Vilka ekonomiuppdateringar måste jag ha koll på inför 2022? Vilka är de senaste skatte- och momsnyheterna? Hur får jag tiden att räcka till?

Vill du få svar på dessa frågor och ta del av intressanta föreläsningar får du inte missa årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare. Den 1–2 december bjuder Ekonomi & Företag på Kistamässan på ett högaktuellt program med över 40 talare, som entreprenörerna Petter Askergren och Isabella Löwengrip, Företagarnas vd Günther Mårder, Sveriges främsta struktör David Stiernholm och TV4-psykologen Anna Bennich.

Du träffar dessutom över 70 leverantörer, som visar det senaste inom affärssystem, elektronisk fakturahantering, HRM och lön, rekrytering och bolagstjänster. Allt helt kostnadsfritt! Hämta din biljett här.

Så kommer du i gång med RPA

Vill du lära dig mer om RPA och hur automatiserade lösningar för repetitiva arbetsuppgifter kan användas i er verksamhet?

Digitala verktyg som RPA, Robot Process Automation, och AI är en förutsättning för den ekonomiavdelning som vill gå från administration till automation. Genom att automatisera vissa arbetsuppgifter effektiviseras processer och kostnadseffektiviseringar realiseras samtidigt som tid frigörs för mer värdeskapande arbete.

På Ekononomi & Företag ger managementkonsulten John Tengler från bots.se ett seminarium där han delar med sig av sin kunskap och ger konkreta tips om RPA.

  • Hur kommer man i gång med ett effektivt RPA-arbete?
  • Vilka olika styrmodeller finns det och vilka är best practise?
  • Vilka metoder och verktyg är bra att använda i RPA-arbetet?
  • Hur säkerställs realisering av nyttor med digitala medarbetare?
  • Hur följer man upp automatiseringen?

Så förklarar du ekonomi för en icke-ekonom

Som redovisningskonsult har du garanterat stött på dem. Du tycker att siffrorna talar för sig själva och ändå tittar åhörarna osäkert på dig med förvirrade blickar – och din presentation faller platt. Ibland känns det helt enkelt som om man pratar olika språk när man förklarar ekonomiska resonemang för icke-ekonomer.

På Ekonomi & Företag ger retorikern Pontus Christoffersen en föreläsning om hur du förklarar ekonomiska resonemang enkelt och tydligt. Du får konkreta tips och retoriska nycklar för att effektivt presentera siffror och data så budskapet når fram, oavsett vem du pratar med. Det kan till exempel handla om att rikta deltagarnas fokus, paketera budskapet strategiskt och att presentera det retoriskt smart. Föreläsningen kommer garanterat att hjälpa dig få förståelse för siffrorna i framtida presentationer.

Detta och mycket mer på Ekonomi & Företag den 1–2 december på Kistamässan.

Säkra din plats! Fri entré här!

Varmt välkommen!