INGÅR I UTBILDNINGSPAKET ONLINE

Momsnyheter

Under denna webbinarietimme får du en ökad förståelse för vilka praktiska effekter aktuella momsändringar får för de svenska företagens momshantering. 

  • Nyheter i budgetpropositionen 
  • Aktuella rättsfall 
  • Aktuella ställningstaganden
Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Redovisningskonsult Revisorsassistent

Kursbeskrivning

Vi har valt ut de bredaste nyheterna som berör de flesta företagen och som spänner över olika branscher. Under denna timme får du en ökad förståelse för vilka praktiska effekter momsändringarna får för de svenska företagens momshantering.

Innehåll

Det händer mycket på momsområdet. Vi går igenom aktuella rättsfall 2022 från våra svenska förvaltningsdomstolar och förhandsbesked från Skatterättsnämnden. Även aktuella ställningstaganden och uttalanden från Skatteverket kommenteras.

Under webbinariet tar vi exempelvis upp senaste nytt på fastighetsområdet, internationell handel samt hantering av moms i koncerner.

Frågor och svar

Nyhetswebbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
För att du ska få din utbildningstimme måste du vara med under hela sändningen i realtid. 

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier
För att säkerställa att din dator är kompatibel för våra webbinarier kan du testa det här.

Webbinariet ingår i FAR:s Utbildningspaket online

I Utbildningspaket online ingår allt från kortare nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Paketet är speciellt anpassat för dig som arbetar med redovisnings-, revisions-, skatte- och momsfrågor.