Lönedagen

Lönedagen innehåller nyhetsuppdateringar och aktuella ämnen inom löneområdet för dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult.

 • Nyhetsuppdateringar och aktuella ämnen inom löneområdet
 • Framtagen för dig som är lönekonsult eller arbetar med löner som redovisningskonsult
 • Ämnesområden som är aktuella för dig som jobbar med lön
Auktoriserad lönekonsult Lönekonsult

Lönedagen

Lönedagen innehåller nyhetsuppdateringar och aktuella ämnen inom löneområdet för dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult. Genom en branschgemensam dag ges möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Dagen varvas mellan föreläsningar, diskussioner och exempel från verkligheten. Under kursen får du oavsett om du är på plats eller online möjlighet att ställa frågor till våra experter. Dagen spelas in och du kommer få tillgång till inspelningen efteråt så att du kan gå tillbaka och repetera.

Program 2021

09.30-9.40 Inledning
09.40-11.00 Skatt - för dig som är lönekonsult
11.00-11.20 Fika
11.20-12:30 Hur kan jag vidga min rådgivning som lönekonsult och öka mervärdet?
12.30-13.30 Lunch
13.30-14.20 Semester - vad gäller och vad bör jag som lönekonsult tänka på? 
14.20-15.10 Reko och hållbarhet för dig som är lönekonsult
15.10-15.30 Fika 
15.30-17.00 Aktuella nyheter och rättsfall inom lön

Observera att programmet gäller för 2021 års dag och kommer att uppdateras inför 2022.

Lönekonsult, Aspia ab

NATALI TOBLAD

Det bästa med nyhetsdagen var att den var anpassad för lönekonsulter och ni gick på djupet på de område som verkligen behövs.

Bra att veta

Dagen vänder sig till dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult.

Lärare

Online

Praktisk information

Under sändningen kan du ställa frågor och få svar från lärarna i realtid.

Det enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.

Nyhetsdagen spelas in och alla deltagare får tillgång till inspelningen  Inspelningen finns att se i 3 månader. Du når den via Mina utbildningar.

Fler utbildningar

 • Reko fördjupning för lönekonsulter Det här webbinariet ger dig som lönekonsult praktiska tips på hur du kan tillämpa Reko och ska-kraven i ditt dagliga arbete.
 • Förberedelsekurs inför lönekonsultexamen Öka dina chanser att klara konsultexamen genom denna anpassade förberedelsekurs. Tvådagarskursen belyser den bredd av områden som kan behandlas på provet. I kursen diskuteras även frågor som berör ställningstaganden i rollen som auktoriserad redovisnings- eller lönekonsult.
 • Lönekonsultexamen Du som vill få titeln Auktoriserad Lönekonsult FAR behöver genomföra ett examensprov med godkänt resultat. Examensprovet hålls vid två tillfällen per år, en gång på hösten och en gång på våren. 

FAR Online

 • Ekonomi

  265 kr

  / månad och användare

  För dig som jobbar med redovisning, ekonomitjänster och skatt. Innehåller lagar, FAR:s och BFN:s regler. Med möjlighet att välja till bl.a. IFRS och Fastighet.

 • IFRS och Finans

  345 kr

  / månad och användare

  Djuplodande regelverk för finansmarknaden. Innehåller EU-rätt, svenska lagar, myndighetsregler och självreglering från exempelvis Aktiemarknadsnämnden och börserna.

 • Revision

  345 kr

  / månad och användare

  Revision är en paketlösning för FAR Online som är anpassat för dig som är revisor och behöver tillgång till lagar och regler inom revison, redovisning och skatt.

 • Total

  560 kr

  / månad och användare

  Allt vårt material. För dig som jobbar många olika sorters kunder/företag eller för dig som är revisor för noterade eller finansiella företag.