Lärardagen

Välkommen till årets Lärardag!

Ett väldigt annorlunda, spännande och utmanande utbildningsår har vi nu lagt bakom oss och vi ser framemot en ny höst full av utbildningstillfällen. Vi vill passa på att tacka dig som föreläsare för ditt stora engagemang och förmåga att snabbt ställa om!  

När restriktionerna nu börjar lättas upp ser vi fram emot vår Lärardag den 9 september. Under eftermiddagen uppdaterar vi er på vad som hänt sedan vi träffades förra året, vad som är på gång inför kommande utbildningssäsong och pedagogik och erfarenheter kring hybridutbildningar. Sist men inte minst kommer vi uppmärksamma de lärarstjärnor som gjort lite extra bra ifrån sig under året. 

Tid: Torsdagen den 9 september, samling med kaffe från kl. 14.30 
Plats: Fotografiska museet, Stadsgårdshamnen 22 alt Online 
 
Schema för dagen 

  • 15.00 – 17.00 Seminarium (inkl. bensträckare) 
  • 17.15 – 18.15 Guidad rundvandring på museet 
  • 19.00 – Middag 

Välkommen med din anmälan!

 

Webbinarium kring hybridkurser

Vi kommer också att arrangera ett antal kortare webbinarium där vi fokuserar på att utbyta erfarenheter kring pedagogiken vid hybridutbildningar och tillsammans bli ännu bättre inför utbildningsåret 2021/22. Delar av detta kommer även att behandlas under Lärardagen. Har du frågeställningar eller erfarenheter du vill att vi tar upp på webbinariet får du gärna kontakta Robert Wennberg eller Carin Jonsson! 

Anmäl dig här