INGÅR I UTBILDNINGSPAKET ONLINE

Bolagsdeklaration

Ett webbinarium som ger dig ökad förståelse för vanliga fällor och fel vid upprättandet av bolagsdeklaration, samt en genomgång av skatterättsliga regler för de vanligaste skattemässiga justeringarna på deklarationen.

Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Controller Ekonomichef/CFO Redovisningsansvarig/chef Revisorsassistent

Kursbeskrivning

Webbinariet inleds med en allmänn genomgång av bolagsdeklarationen. Vi går bland annat igenom anstånd, inlämningspunkter och slutskattebesked, samt eventuella nyheter på blanketterna. 

Målsättningen är att du får en ökad förståelse för vanliga fällor och fel vid upprättandet av bolagsdeklaration, samt en genomgång av skatterättsliga regler för de vanligaste skattemässiga justeringarna på deklarationen.

Kursinnehåll

Vi kommer gå igenom vad som krävs för att upprätta ett öppet yrkande och att minska riskerna i deklarationsarbetet. Vi kommer inte att gå igenom deklarationen för handelsbolag och kommanditbolag.

  • Allmänt om bolagsdeklarationen
  • Nyheter på deklarationsblanketten
  • Att tänka på när man gör de skattemässiga justeringarna
  • Vanliga fällor och fel i deklarationen
  • Öppna yrkanden

Bra att veta

Kursomfattning

1 vidareutbildningstimme.

Frågor och svar

Lärare

Nyhetswebbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
För att du ska få din utbildningstimme måste du vara med under hela sändningen i realtid. 

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier
För att säkerställa att din dator är kompatibel för våra webbinarier kan du testa det här.

Webbinariet ingår i FAR:s Utbildningspaket online

I Utbildningspaket online ingår allt från kortare nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Paketet är speciellt anpassat för dig som arbetar med redovisnings-, revisions-, skatte- och momsfrågor.