Årets framtidsbyrå FAR

Är det din byrå som blir Årets framtidsbyrå?

2019-03-15 14:15

Gör FAR:s framtidstest så får du veta hur din byrå ligger till. Utöver frågor om prissättning och användning av molntjänster omfattar framtidstestet även frågor om affärsmodeller och att utveckla tjänsteerbjudandet.

– Vi hoppas att många byråer tar chansen och gör FAR:s framtidstest. Testet är enkelt att göra och ger en tydlig signal om hur långt byrån har kommit i omställningsarbetet, säger Camilla Carlsson som är ansvarig för testet på FAR.

Det finns färdiga svarsalternativ till alla frågor - det är alltså bara att klicka i det alternativ som bäst överensstämmer med din byrås sätt att arbeta. När samtliga frågor är besvarade får du direkt ett svar på var din byrå befinner sig i omställningsprocessen. Vid toppresultat är det bara att klicka på bifogad länk, fylla i kontaktuppgifter och anmäla byrån till Årets framtidsbyrå.

Årets framtidsbyrå – goda exempel

Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer. Priset delas ut i samband med FAR:s branschdagar 19 september. Sista datum för att nominera din byrå är 14 augusti 2019.

 

Text: Pernilla Halling

Taggar: Årets framtidsbyrå