Utökat samarbete mellan FAR och Sanoma Utbildning

2018-05-25 11:17

Från och med halvårsskiftet 2018 finns hela Sanoma Utbildnings Rättserie tillgänglig digitalt i FAR Online.

Rättserien är skriven av ledande experter inom respektive område och uppdateras varje år. De sex titlarna ger den som arbetar med ekonomi, skatt, redovisning och lön uppdaterade anvisningar och råd. Den första titeln i serien, Redovisa Rätt, utkom i bokform för 25 år sedan och så sent som 2018 tillkom den sjätte delen i serien: Rätt Skatt.

– När vi för ett år sedan tog in Redovisa Rätt i FAR Online kunde vi se att det bidrog till att fler hittade rätt bland regelverken. Det är därför roligt att kunna bredda samarbetet med Sanoma Utbildning och, utöver att ge snabba svar och vägar vidare in till regelverken på redovisnings- och bolagsrättssidan, kunna göra samma sak inom lön, arbetsrätt, skatt och moms, säger David Nylund, förlagschef på FAR.

Namnkunniga författare

FAR och Sanoma Utbildning utökar i och med detta sitt samarbete. Flera författare till Rättserien arbetar inom revisions- och rådgivningsbranschen och undervisar även i FAR:s regi.

– Vi tycker det är mycket bra att FAR Online kommer att omfatta alla böcker som finns i Rättserien. Det innebär också att vi kan renodla Redovisa Rätt så att fokus kommer att vara på redovisning med hänvisning till de andra böckerna i serien, säger Eva Törning och Caisa Drefeldt, författare till boken Redovisa Rätt.

Text: Mats Rimér
mats.rimer@far.se

Taggar: FAR Online