”Det är extremt viktigt för oss att medarbetarna är uppdaterade och har hög kompetens”

Rådgivning, rabatt på utbildningar, omvärldsbevakning och branschaktuella nyheter gör medlemskapet i FAR till en tillgång i vardagen på Revisionären. För byrån är det en trygghet att de som ännu inte är auktoriserade blir basmedlemmar i FAR.

Alla medarbetare medlemmar i FAR

Revisionären i Piteå erbjuder små och medelstora företag rådgivning, digitalisering av kunders administration och utbildningar – förutom redovisning, lön och revision. Byrån har två år i rad nominerats till Årets framtidsbyrå i FAR.

Jessika Andersson. Foto: Revisionären

– Alla medarbetare som inte är auktoriserade ännu blir basmedlemmar i FAR. Det är extremt viktigt för oss att medarbetarna är uppdaterade och har hög kompetens. På FAR:s hemsida hittar vi bra information och dessutom får ju alla tidningarna Balans och Resultat digitalt, berättar Jessika Andersson, verksamhetschef på Revisionären och själv Auktoriserad redovisningskonsult FAR.

Rådgivningen en trygghet

Revisionären har 20 anställda och i takt med att segmentet outsourcing ökar i deras verksamhet finns medarbetarna i allt större utsträckning på plats hos företag och hjälper dem tillfälligt med olika lösningar.

– Det är så klart lite blandat hur mycket varje medarbetare använder FAR:s hemsida och nyttjar sitt medlemskap. Men det är en trygghet att veta att varje person har möjligheten att använda det när de stöter på frågor som kan vara lite kniviga, menar Jessika Andersson.

På Revisionären uppmuntras medarbetarna att söka information och råd hos FAR, inte minst när det gäller omvärldsbevakning, till exempel kring regelverk som styrs av EU. Det är viktigt att alla har omvärldskoll, annars hamnar man lätt i sin egen bubbla, resonerar man på Revisionären.

FAR viktig för branschen

De största fördelarna med medlemskapet för Revisionären som byrå är enligt Jessika rabatterade utbildningar, tillgång till rådgivning, Redovisa rätt och Reko digitalt. Hon ser också medlemskap i FAR i ett större perspektiv.

– För oss som byrå så är det viktigt att organisationen finns. Ju fler som är medlemmar och bidrar, desto bättre för oss.

Kundservice

Sofia Lagoni

Medlemskoordinator

08-402 75 04 sofia.lagoni@far.se