Årets framtidsbyrå FAR

Årets framtidsbyrå

Seminariet är genomfört.

För att ha chansen att bli årets vinnare måste du nominera byrån. Och för att testa hur långt byrån har kommit i framtidsarbetet bör man göra FAR:s framtidstest. FAR:s pris för Årets framtidsbyrå har delats ut sedan 2014.

Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer. Sista datum för att nominera din byrå är 14 augusti 2019.   

När: 19 september 2019
Var: Clarion Hotel Sign Stockholm. Östra Järnvägsgatan 35 (Norra Bantorget).

Program

Moderator: Lydia Capolicchio

  • 15.4517.00 Paneldiskussioner, framtidsspaning och samtal med de nominerade byråerna
  • 17.1518.00 En resa in i framtidens arbetsmarknad Fredrik Löfgren och roboten Elsa
  • 18.00 Fördrink och minglande förrätt, middag med prisutdelning Årets framtidsbyrå och CH Witts pris

Varmt välkommen!

 

Moderator: Lydia Capolicchio

Lydia Cappolicchio

Lydia Capolicchio.
Lydia är journalisten som under många år levererat nyheter, dokumentärer och underhållning till tv, radio och tidningar. Allt från krigsreportage och debattprogram till Eurovision Song Contest har gjort att hennes breda erfarenhet efterfrågas även utanför Sveriges gränser.


En resa in i framtidens arbetsmarknad: Fredrik Löfgren

Följ med på en resa in i framtiden när Fredrik Löfgren gör nedslag i olika branscher och ger konkreta exempel på hur robotar används idag. Hur kommer robotarna att påverka och förbättra människors livskvalité? Hur kommer framtidens arbetsmarknad att förändras och vilka nya spännande jobb kommer att skapas? 

Fredrik Löfgren och roboten Elsa

Fredrik Löfgren och roboten Elsa.

Fredrik Löfgren har vunnit årets teknolog, matlagnings-VM för robotar och SVT:s Genikampen och är forskare vid Linköpings universitet. Han är landslagskapten för svenska robotlandslaget i fotboll och har tävlat internationellt i bland annat Kina och Japan. 

 

Med reservation för programjusteringar.

Taggar: Event, Årets framtidsbyrå