Rätt Lön 2020

Rätt Lön 2020 är en praktisk och lättanvänd handbok som berör löner och ersättningar för samtliga typer av anställda. Boken är en oumbärlig hjälpreda för både lönespecialister och andra som arbetar med lön i någon form. 

630 kr
Skickas inom 1‑2 vardagar
Författare: Erika Dahlgren
ISBN: 978-91-523-5866-5
Nästa upplaga: 2021-01
Läs digitalt i FAR Online

Om Rätt Lön

Rätt Lön vänder sig till dig som arbetar med lönefrågor och är den perfekta guiden för löneadministratörer, personalassistenter, redovisningskonsulter, HR-chefer, egenföretagare och företagsledare i fåmansföretag.

Rätt Lön är en praktisk och lättanvänd handbok inom löneområdet med rekommendationer och anvisningar om löneadministration utifrån lagar, avtal och beskattningskonsekvenser. Innehåller många tydliga exempel, relevanta blanketter samt instruktioner för rutiner och rapporter.

Rätt Lön är skriven av Erika Dahlgren, lönechef på Atlas Copco med har lång erfarenhet av lönefrågor och praktisk lönehantering.

Nyheter i Rätt Lön 2020

Rätt Lön 2020 innehåller uppdaterade exempel med vägledning i de snåriga reglerna kring lönehandläggning och utökade avsnitt om arbetsgivardeklaration på individnivå.

630 kr
Skickas inom 1‑2 vardagar
Författare: Erika Dahlgren
ISBN: 978-91-523-5866-5
Nästa upplaga: 2021-01
Läs digitalt i FAR Online
Rätt Lön 2021
Kommande

Rätt Lön 2021

700 kr
Rätt Lön är ett praktisk och lättanvänt uppslagsverk inom löneområdet med rekommendationer och anvisningar om löneadministration utifrån lagar, avtal och beskattningskonsekvenser. Rätt Lön innehåller många tydliga exempel, relevanta blanketter samt instruktioner för rutiner och rapporter.

FAR Online

 • Ekonomi

  250 kr

  / månad och användare

  För dig som jobbar med redovisning, ekonomitjänster och skatt. Innehåller lagar, FAR:s och BFN:s regler. Med möjlighet att välja till IFRS.

 • IFRS och Finans

  325 kr

  / månad och användare

  Djuplodande regelverk för finansmarknaden. Innehåller EU-rätt, svenska lagar, myndighetsregler och självreglering från exempelvis Aktiemarknadsnämnden och börserna.

 • Revision

  325 kr

  / månad och användare

  Revision är en paketlösning för FAR Online som är anpassat för dig som är revisor och behöver tillgång till lagar och regler inom revison, redovisning och skatt.

 • Total

  525 kr

  / månad och användare

  Allt vårt material. För dig som jobbar många olika sorters kunder/företag eller för dig som är revisor för noterade eller finansiella företag.