2022-09-22
Press

JDG Revision Årets framtidsbyrå 2022

En stark tro på effektiva lösningar, tydliga mål och personligt engagemang har tagit JDG Revision från nominerad till vinnare av FAR:s pris Årets framtidsbyrå.

Prisutdelningen skedde efter FAR:s årsstämma den 22 september. De nominerade byråerna var Wennberg & Blennå, JDG Revision och Keeper. Och den som slutligen tog hem segern var JDG Revision med kontor i Uddevalla, Kungshamn och Trollhättan.

Juryns motivering

Med tydliga mål, personligt engagemang och en stark tro på effektiva lösningar började byrån 2018 sin resa mot framtiden. I dag är det en gedigen byrå med bred kompetens som hjälper kunden att ta nästa steg. Årets framtidsbyrå är i ständig utveckling med fokus på såväl den egna organisationen som framtidens tjänster. Vinnaren är en framtidsbyrå!

− Det var ett starkt startfält i år med många vassa byråer och därför känns det otroligt kul att vi vann. Vi har varit nominerade till Årets framtidsbyrå en gång innan och tack vare vår helt fantastiska personal har vi lyckats ställa om till en framtidsbyrå. Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans, säger Daniel Linsten, VD på JDG Revision.

Priset Årets framtidsbyrå delades ut för nionde gången. Med priset vill FAR inspirera och lyfta fram framtidsfrågor som digitalisering och automatisering, hållbarhet och ledarskap. Syftet är också att synliggöra små och medelstora byråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt och strukturerat sätt.

Juryn Årets framtidsbyrå 2022

Jan Söderqvist, Visma
Catherine Osbeck, baks & co
Antti J. Niemi, Revideco
Jimmy Pervik, Connect Sverige
Therese Svensk, Pure Act
Martin Grimlund, Win Win Ekonomi
Camilla Carlsson, FAR

Tidigare vinnare Årets framtidsbyrå

  • 2021 WeAudit
  • 2020 WinWin
  • 2019 Revideco
  • 2018 baks & co
  • 2017 Saldo Redovisning
  • 2016 Maroni Redovisningsbyrå
  • 2015 Grant Thornton
  • 2014 Deskjockeys

Våren 2021 publicerade FAR:s medlemstidning Balans ett reportage om JDG Revision.