2023-01-26
Nyheter

Penningtvätt och moms några nyheter i utbildningspaketet

Fördjupning inom penningtvätt, moms vid utlägg och vidarefakturering och förvaltningsrevision. Det är några av årets nyheter i FAR:s utbildningspaket.

Utbildningspaketet innehåller online-kurser inom många av de områden som finns i yrkesvardagen som redovisningskonsult och revisor. Det är allt från nyhetsuppdateringar och de senaste uppdateringarna inom regelverken till fördjupande kurser inom redovisning, revision, skatte- och momsfrågor. Dessutom går det att använda sig av det som ett ”uppslagsverk” för att snabbt uppdatera sig och repetera, säger Robert Wennberg affärsområdeschef Kompetens.

Vad är fördelarna med ett utbildningspaket online?

– De flesta av utbildningarna finns tillgängliga hela tiden och går att ta del av när som helst. Det finns alltifrån introduktionskurser till fördjupningskurser inom specifika ämnen. Eftersom det går att se utbildningarna flera gånger finns det tillgång till ständig kunskapsinhämtning, säger Robert Wennberg. 

Vad vill du särskilt lyfta fram i årets utbildningsnyheter?

– Kurserna i penningtvätt och antikorruption uppdateras nu årligen, det är ett bra sätt för att repetera och fördjupa sig. Bland årets kursnyheter vill jag även slå ett slag för alla kurser inom moms som täcker in de flesta aspekter av ämnet, säger Robert Wennberg.

Robert Wennberg

Affärsområdeschef Kompetens

08-506 112 06 robert.wennberg@far.se