2022-11-02
Nyheter

Få ny inspiration för att ta din byrå till nästa nivå

Vad behöver du göra för att effektivisera din redovisningsbyrå och jobba ännu smartare inför framtiden? Och hur behöver din byrå ställa om för att anpassa sig till förändringar och trender i omvärlden. Det är några av frågorna som står i fokus på ”Innovation Jam”, en eftermiddag full med inspiration och kunskap för dig som är medlem i FAR.

−Vismas byråcoacher kommer att stå till förfogande och som deltagare får du chansen att analysera din byrås processer och identifiera förbättringsområden som sedan kokas ner i en konkret handlingsplan, säger Simo Panas, Business Owner AO på Visma Spcs, som tillsammans med FAR bjuder in till evenemanget.

På förmiddagen, som vänder sig till alla som arbetar inom branschen, ligger fokus på omvärldstrender och hur de påverkar redovisningsbranschen för att sedan djupdyka i småföretagarens vardag utifrån ett kundperspektiv.


Exklusivt för FAR:s medlemmar

Eftermiddagen går under namnet Innovation Jam och arrangeras exklusivt för medlemmar i FAR. Målet är att ge ny inspiration, tips och råd för hur man som byrå kan effektivisera sina processer och jobba ännu smartare.

−Förhoppningen är att du ska gå därifrån med konkreta och handfasta råd för hur din redovisningsbyrå ska ta nästa steg mot en ännu smartare och effektivare arbetsprocess. Vi ser fram emot en eftermiddag full med ny inspiration och kunskap där du även får möjlighet att träffa och nätverka med branschkollegor, säger Camilla Carlsson, auktoriserad redovisningskonsult på FAR.


Tid: Fredagen den 2 december
Plats: Lindhagensgatan 94, Stockholm

FAR bjuder dig som medlem på lunch

Anmälan

Jag vill anmäla mig till Innovation Jam

Camilla Carlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

08-506 112 24 camilla.carlsson@far.se