2022-03-09
Nyheter

Uppdatering av Reko till hösten – ta chansen att tycka till!

Hösten 2022 kommer en ny och uppdaterad version av Reko, Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster. Fokus kommer att ligga på medlemsföretagets riktlinjer och rutiner – något som är aktuellt för både redovisningskonsulter och lönekonsulter.

Vill du göra din röst hörd i arbetet med att uppdatera Reko 2021 till Reko 2023? Camilla Carlsson, auktoriserad redovisningskonsult på FAR, uppmanar nu alla medlemmar att ta tillfället i akt och komma med synpunkter.

– Senaste uppdateringen av Reko gjordes för två år sedan. Har du några tankar eller reflektioner, hör av dig så att vi kan ta med det i vår utvärdering. Det är oerhört viktigt för oss att få veta vad medlemmarna och byråerna tycker.

Riktlinjer och rutiner i fokus

Arbetet med Reko 2023 tar särskilt sikte på medlemsföretagets riktlinjer och rutiner. De är viktiga för dig som redovisnings- och lönekonsult, och sätter ramarna för ditt arbete på byrån.

– De yrkesetiska reglerna tillsammans med medlemsföretagets riktlinjer och rutiner är det som knyter ihop konsulternas profession, säger Camilla Carlsson,

Ny Reko till årsskiftet

Den nya versionen av Reko planeras vara klar hösten 2022 och ska börja gälla den 1 januari 2023. FAR kommer att uppdatera dig som medlem under hela processen.

Camilla Carlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

08-506 112 24 camilla.carlsson@far.se
 • Artikel

  Reko säkerställer hög kvalitet i redovisnings- och lönetjänster

  Läs artikeln
 • Artikel

  Varför anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult FAR?

  Läs artikeln
 • Artikel

  Varför anlita en Auktoriserad Lönekonsult FAR?

  Läs artikeln