2021-09-10
Nyheter

"Vi har klarat av omställningen till digitala föreläsningar"

På FAR:s lärardag den 9 september uppmärksammades de lärare som fått högsta betyg, 5,0, på sina kursutvärderingar lite extra. Även ”Årets 5,0-kurs” korades, och det blev den här gången ”Förberedelsekurs inför lönekonsultexamen”.

Maria Bragén, auktoriserad löne-och redovisningskonsult, är en av de ansvariga för kursen och dessutom en av de tolv lärare som fått högsta betyg av sina deltagare.

Hallå där Maria Bragén, hur känns det att få högsta betyg både som lärare och för kursen?

Det är fantastiskt roligt och stimulerande. Det är en bekräftelse på att vi klarat av omställningen till digitala föreläsningar och att dialogen med kursdeltagarna är minst lika bra online. Det är verkligen en kickback som ger positiv energi till kommande kurser!

Hur blir det så här bra?

Mycket förberedelser! Vi har ett gott samarbete mellan föreläsare, med upplägg och erfarenheter. Dessutom får vi fantastiskt bra hjälp med tekniken och med tips och trix för att hålla en hög nivå på online-utbildningen.

Sist men inte minst har våra kursdeltagare varit fantastiska!  Lyhörda, kompetenta och med mycket erfarenheter, vilket har lett till en hög nivå med bra diskussioner.

Robert Wennberg

Affärsområdeschef Kompetens

08-506 112 06 robert.wennberg@far.se

Inför konsultexamen

  • Förberedelsekurs inför redovisningskonsultexamen Öka dina chanser att klara konsultexamen genom denna anpassade förberedelsekurs. Tvådagarskursen belyser den bredd av områden som kan behandlas på provet. En kurs inom reko ingår.
  • Redovisningskonsultexamen Du som vill få titeln Auktoriserad Redovisningskonsult FAR behöver genomföra ett examensprov med godkänt resultat. Examensprovet hålls vid två tillfällen per år, en gång på hösten och en gång på våren. 
  • Förberedelsekurs inför lönekonsultexamen Öka dina chanser att klara konsultexamen genom denna anpassade förberedelsekurs. Tvådagarskursen belyser den bredd av områden som kan behandlas på provet. En kurs inom reko ingår.
  • Lönekonsultexamen Du som vill få titeln Auktoriserad Lönekonsult FAR behöver genomföra ett examensprov med godkänt resultat. Examensprovet hålls vid två tillfällen per år, en gång på hösten och en gång på våren.