2020-03-13
Nyheter

FAR fokuserar på onlineutbildningar på grund av corona

Med anledning av den pågående pandemin orsakad av coronaviruset fokuserar vi på FAR på online-versioner av våra utbildningar och erbjuder under våren distansundervisning vid så många utbildningar vi bara kan.

Uppdaterad 2020-03-17
FAR följer utvecklingen av coronaviruset och råd och rekommendationer från myndigheterna. Av FAR:s utbildningar är en stor andel onlineutbildningar med e-kurser, webbinarier och andra onlinelösningar som alltid finns tillgängliga för dig.


Uppdaterat 2020-03-18

Just nu frångår vi också från våra allmänna villkor när det gäller bokningar/ombokningar av utbildningar som genomförs före sommaren. Ombokning sker utan kostnad och det går givetvis bra att flytta fram en bokning till senare i höst istället.

Du som är bokad på kurs eller på något av våra events – håll utkik i din e-post för mer information från oss eller kontakta vår kundservice per telefon på 08 506 112 00 om du har frågor. Vardagar mellan 08.30–17.00 finns vi även på chatten. 

Alla utbildningar är dock inte möjliga att genomföra online och därför behöver vi tyvärr skjuta upp kursstart för dessa. Om du är bokad på en kurs som inte kommer genomföras enligt tidsplan eller där du kan delta online istället, kommer du få information om det per e-post så snart beslut fattats.