2020-03-16

Blir din byrå Årets Framtidsbyrå? – Gör FAR:s framtidstest

Är din byrå framtidssäkrad? Genom att göra FAR:s framtidstest får du veta hur din byrå ligger till. Utöver frågor om prissättning och användning av molntjänster omfattar framtidstestet även frågor om affärsmodeller och att utveckla tjänsteerbjudandet. Nytt för i år är ett ökat fokus på hållbarhet.

– Testet är enkelt att göra och ger en tydlig signal om hur långt byrån har kommit i omställningsarbetet. Kanske ligger ni så bra till att ni har chans att bli Årets framtidsbyrå, säger Camilla Carlsson som är ansvarig för testet på FAR.

Det finns färdiga svarsalternativ till alla frågor - det är alltså bara att klicka i det alternativ som bäst överensstämmer med din byrås sätt att arbeta. När samtliga frågor är besvarade får du direkt ett svar på var din byrå befinner sig i omställningsprocessen. Vid toppresultat är det bara att klicka på bifogad länk, fylla i kontaktuppgifter och anmäla byrån till Årets framtidsbyrå.

Årets framtidsbyrå – goda exempel

Utmärkelsen Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer. Sista datum för att göra testet och anmäla din byrå är 13 augusti 2020.

 

 

Text: Pernilla Halling