2020-03-12
Nyheter

Är du FAR:s nya lärare?

Nu söker vi auktoriserade redovisningskonsulter som vill vara lärare på våra kurser under hösten 2020.

Under hösten kommer vi lansera nya kurser som riktar sig mot att utveckla rollen som redovisningskonsult mot en mer rådgivande roll.

Är du en erfaren redovisningskonsult som vill hjälpa andra redovisningskonsulter genom att utveckla deras kompetens inom rådgivning och rapportering? Brinner du för att dela med dig av dina erfarenheter och vill utvecklas som föreläsare? Då tror vi att det är dig vi letar efter.

Kurserna i fråga riktar sig huvudsakligen till auktoriserade redovisningskonsulter som arbetar som kundansvariga och med ansvar att utveckla sin affär. Antalet kurstillfällen kommer anpassas utifrån efterfrågan.

I uppdraget ingår att tillsammans med FAR utveckla innehåll, kursmaterial och upplägg för respektive kurs, samt att genomföra kurstillfällena.

Vi söker dig som

– Är affärsmässig och har idéer hur affären för redovisningskonsulter kan utvecklas.
– Är erfaren rådgivare
– Brinner för att dela med dig av dina erfarenheter
– Har förmågan att inspirera erfarna kollegor

Som lärare får du bland annat

– Möjlighet att själv vara med och formulera innehåll i området, vilket ofta ger ökade insikter och lärdomar
– Utvecklas som föreläsare genom feedback och utvärdering
– Ett väldigt tacksamt uppdrag då de allra flesta deltagarna är väldigt uppskattande till att du hjälper dem utvecklas

Tidigare lärarerfarenheter är meriterande.

Uppdraget arvoderas enligt överenskommelse.

Är du intresserad? Då ansöker du genom att skicka ett mail till Robert Wennberg, Chef Utbildning, robert.wennberg@far.se där du beskriver varför du är den vi söker för detta uppdrag. Välkommen med din ansökan!


FAR är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning, och är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag inom ekonomiområdet med cirka 300 årliga utbildningstillfällen.

FAR har cirka 5 000 medlemmar och cirka 1 000 anslutna medlemsföretag. FAR:s medlemmar är auktoriserade revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister samt små och stora företag inom redovisning, revision och rådgivning.

FAR hjälper branschen att göra nytta för näringsliv och samhälle. FAR:s uppdrag från medlemmarna är att klargöra god yrkessed, paketera och förmedla kunskap samt att driva opinionsbildning.

Robert Wennberg

Produktchef

08-506 112 06 robert.wennberg@far.se