2020-05-14
Nyheter

Ge Resultat gratis till dina kunder

FAR erbjuder sina medlemmar att under en period gratis dela Resultat digitalt med sina kunder.

− Vår bransch gör konkret skillnad för företagen. Och vi har alla ett övergripande, gemensamt mål – att göra nytta för näringsliv och samhälle, säger Karin Apelman, FAR:s VD och generalsekreterare.

Förutom att FAR på far.se samlar aktuell information inom branschens område på en ”corona-sida” ger FAR ut två tidningar. Tidningen Balans, i huvudsak riktad mot FAR:s medlemmar, och tidningen Resultat, riktad till medlemmarnas kunder.

Vanligtvis behövs en prenumeration för att kunna ta del av Resultats nyhetsbrev och nyheterna på webben. Nu väljer FAR att öppna upp sajten och nyhetsbrevet.

− FAR sitter på en enorm mängd kunskap och vi har mycket relevant information inom det ekonomiska området. Nu är det extra angeläget att dela med sig, säger Karin Apelman, FAR:s VD och generalsekreterare.

− Genom att låsa upp sajten och nyhetsbrevet gör vi det lättare för FAR:s medlemmar att dela nyheterna med sina kunder, och för företagarna att själva direkt få informationen genom att prenumerera på nyhetsbrevet, säger Charlotta Marténg, chefredaktör tidningen Resultat.


Här kan du anmäla dig till Resultats nyhetsbrev.

Charlotta Marténg

Charlotta Marténg

Chefredaktör Balans och Resultat

08-506 112 49 charlotta.marteng@far.se