2018-10-01

FAR Online

Idag lanserar vi nya FAR Online, verktyget som vi vet många gillar för att det är är smart, effektivt och enkelt!

David Nylund, förlagschef på FAR berättar om nya och omarbetade FAR Online, och tipsar om användarwebbinarium.

Varför har FAR Online förändrats?


– Vi lanserade FAR Online 2013. Sedan dess har det hänt mycket i form av teknisk utveckling, och FAR:s grafiska profil har uppdaterats. Även om vi utvecklat löpande, kände vi att det behövdes ett större förändringsarbete för att göra sajten bättre.

Vilka är de största förbättringarna i din mening?


– En av de mest efterfrågade ändringarna är att man kan markera i text, till skillnad från att bara kunna göra anteckningar som tidigare. Vi har även byggt om den gamla anteckningsfunktionen i grunden. Många av de andra sakerna vi gjort har gjorts för att sajten ska ha en bättre layout det handlar om allt från typsnitt och avskalat läsläge till hur söket presenteras.

Vad finns det för nyheter innehållsmässigt?


– Den största nyheten är fortfarande att vi från första juli har hela Rättserien från Sanoma Utbildning. Särskilt Rätt Skatt och Rätt Moms ser vi att användarna redan hittat till, men där finns också Rätt Lön och Rätt Arbetsrätt – utöver Redovisa Rätt och Rätt Bolagsrätt som vi haft sen tidigare.

Vad kan vi vänta oss av FAR Online framledes?


– Att vi fyller sajten med efterfrågat innehåll och försöker bygga funktioner som är så användarvänliga som möjligt. Vi har planerat ett steg två i den uppgradering vi gör nu som bland annat innebär att man kommer kunna läsa äldre lydelser av regelverk, inte bara dem som gäller idag. Det hoppas vi kunna lansera före årsskiftet.

Om jag är nyfiken och vill veta mer om verktyget och dess funktioner, hur gör jag då?


– Gå in och testa! Många har FAR Online via sin arbetsgivare redan idag, men har man inte det går det utmärkt att testa sajten kostnadsfritt ett par veckor. Du kan också anmäla dig till vårt användarwebbinarium. Vi sänder kl. 12.00 och webbinariet tar ca 30 minuter plus frågestund.

Anmälan webbinarium