Event och webbinarier

Datadriven styrning - En resa mot framtidens affärsmodell

I dagens snabbrörliga affärsvärld har data blivit den råvara som driver innovation och hållbar framgång. Allt fler företag inser vikten av kvalitetssäkrad data och hur den kan användas för att fatta smarta beslut och hålla konkurrensen på avstånd.

Vi lever i en tid av förändring och osäkerhet. Anpassning och flexibilitet är nyckeln till framgång, och det anpassningsbara företaget är det som kommer att överleva och blomstra. Detta kräver en styrmodell som är lika dynamisk som världen omkring oss och en plattform för att lagra och visualisera den data som ledningen behöver för att kontinuerligt anpassa sig till förändringar.

Att integrera nya system i uppföljningen kan vara en komplex utmaning. Vi måste kunna hantera data på ett effektivt sätt utan att offra datakvaliteten eller den detaljerade informationen. Annars riskerar vi att förlora kontrollen över vår data och dess integritet.

Detta webbinarium är en unik möjlighet för dig som vill skapa en grundförståelse för datadriven styrning och de verktyg som krävs för att lyckas i en snabbrörlig värld.

Under en timme kommer Jakob Sandberg, Managementkonsult på Claesson & Partners, att ha en frågestund där dessa frågor utforskas tillsammans med Stefan Svensson, en expert inom Business Analytics och datadriven styrning. Jakob har ägnat de senaste 15 åren till att utveckla ekonomifunktionen och Stefan har ägnat sin karriär åt att omvandla data till beslut åt många av Sveriges ledande verksamheter. Tillsammans kommer de att dela med sig av sina insikter och tankar om hur vi som ekonomer och controllers kan etablera en starkare position inom den datadrivna styrningen.

Välkommen!

Stefan Svensson, specialist inom data och analytics

Jakob Sandberg, managementkonsult

On Demand Online
24 november kl. 09:00 - 10:00 Plats

Online via Zoom

Eventet är genomfört