Lönedagen

Lönedagen innehåller aktuella ämnen inom löneområdet för dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult.

  • Aktuella ämnen inom löneområdet
  • Framtagen för dig som är lönekonsult eller arbetar med löner som redovisningskonsult
  • Ämnesområden som är aktuella för dig som jobbar med lön
Auktoriserad lönekonsult Lönekonsult

Lönedagen

Lönedagen innehåller aktuella ämnen inom löneområdet för dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult. Genom en branschgemensam dag ges möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Dagen varvas mellan föreläsningar, diskussioner och exempel från verkligheten. Under kursen får du oavsett om du är på plats eller online möjlighet att ställa frågor till våra experter. Dagen spelas in och du kommer få tillgång till inspelningen efteråt så att du kan gå tillbaka och repetera.

Program 2024

Programmet uppdateras löpande.

Bra att veta

Dagen vänder sig till dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult.

Lönekonsult, Aspia ab

NATALI TOBLAD

Det bästa med nyhetsdagen var att den var anpassad för lönekonsulter och ni gick på djupet på de område som verkligen behövs.

Lärare

Fler utbildningar

  • Förberedelsekurs inför lönekonsultexamen Öka dina chanser att klara konsultexamen genom denna anpassade förberedelsekurs. Tvådagarskursen belyser den bredd av områden som kan behandlas på provet. En kurs inom reko ingår.
  • Lönekonsultexamen Du som vill få titeln Auktoriserad Lönekonsult FAR behöver genomföra ett examensprov med godkänt resultat. Examensprovet hålls vid två tillfällen per år, en gång på hösten och en gång på våren.