Inför årsslutet

Du får en genomgång av aktuella frågor inför årsslutet med fokus på skatteområdet. Webbinariet fokuserar på frågeställningar för mindre respektive större svenska icke-noterade företag. 

  • Budgetproppen 
  • Redovisningsnyheter 
  • Aktuella skattefrågor 
Auktoriserad redovisningskonsult Auktoriserad/godkänd revisor Controller Ekonomichef/CFO Redovisningsansvarig/chef Redovisningskonsult Revisorsassistent

Innehåll

Under denna timme får du få en ökad förståelse för de vanligaste utmaningarna inför årsslutet. Du får en genomgång av aktuella frågor inför årsslutet. Vi behandlar frågeställningarna med fokus på skatteområdet men kommer även att beröra kopplingen till redovisning.  

  • Redovisningsnyheter
  • Skattenyheter
  • Statliga stöd ur ett redovisningsmässigt och skattemässigt perspektiv

Frågor och svar

Lärare

FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier
För att säkerställa att din dator är kompatibel för våra webbinarier kan du testa det här.

Webbinariet ingår i FAR:s Utbildningspaket online

I Utbildningspaket online ingår allt från kortare nyhetsuppdateringar till fördjupande kurser. Paketet är speciellt anpassat för dig som arbetar med redovisnings-, revisions-, skatte- och momsfrågor.