Årets Framtidsbyrå 2017: Saldo Redovisning

2017-09-25 13:01

Saldo Redovisning tog hem priset som Årets Framtidsbyrå 2017. Prisutdelningen skedde i samband med FAR:s branschdagar.

Tredje gången gillt. Det var med en stor glädjesuck som representanter för Saldo Redovisning kunde ta emot priset Årets framtidsbyrå 2017, vilket delades ut på FAR:s branschdagar i Stockholm.

– Vi har varit nominerade två gånger tidigare och var övertygade om att vi inte skulle ta hem det i år heller – men så gjorde vi det! Vi är sjukt glada och sjukt stolta över den här utmärkelsen, säger Mattias Segerbrand på Saldo Redovisning.

Saldo Redovisning har visat att det inte är lätt med förändring men har kämpat vidare för att byrån tror på sin väg. Dessutom har man målmedvetet utvecklat ett framgångsrikt förändringsledarskap baserat på tydliga värderingar och stor medvetenhet inom såväl hållbarhets- som mångfaldsfrågor

– Vi har gjort en skitjobbig resa, från analogt till digitalt. Det har inte varit enkelt. Men vi är så sjukt glada över det här priset, fortsätter en glad Mattias Segerbrand.

Juryns motivering lyder: Årets framtidsbyrå har genom envetet arbete och med stort mod visat att man tagit framtidsfrågorna på största allvar. Utifrån insikten om att digitalisering handlar mer om ledarskap än teknik har byrån målmedvetet utvecklat ett framgångsrikt förändringsledarskap baserat på tydliga värderingar och stor medvetenhet inom såväl hållbarhets- som mångfaldsfrågor. I en miljö präglad av glädje, ansvar och hårt arbete har byrån skapat en stark attraktionskraft för både kunder och medarbetare. Årets vinnare visar att man inte bara är 2017 års framtidsbyrå. Vinnaren är verkligen en framtidens byrå.

- Saldo Redovisning är årets framtidsbyrå för att de är modiga och på allvar tagit sig an teknikutvecklingen. Företaget står för tydliga värderingar som återspeglas i såväl interna som externa relationer där de visar att ”mjuka” värden är grunden för ett framgångsrikt företag. Personlighet, att vara sig själv, ha kul och arbeta hårt samt göra gott för andra är inte bara floskler, säger Bengt Skogh, sammankallande i juryn och ansvarig för framtidsfrågor i FAR.

Taggar: FAR:s branschdagar, Årets framtidsbyrå