Dags att framtidstesta din byrå!

2017-06-20 10:12

Är det er tur att bli Årets framtidsbyrå 2017? Gör FAR:s framtidstest och nominera din byrå till priset som delas ut på FAR:s branschdagar i september. Sista dagen att nominera är 15 augusti.

Frågorna i årets framtidstest har uppdaterats och anpassats efter FAR:s senaste framtidsstudie – Nyckeln till framtiden. Testet berör utöver prissättning och användning av molntjänster även frågor om att sätta upp mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet.

Det finns färdiga svarsalternativ till alla frågor, det är alltså bara att klicka i det alternativ som bäst överensstämmer med din byrås sätt att arbeta.

När samtliga elva frågor är besvarade får du ett svar på var i omställningsarbetet din byrå befinner sig. Vid toppresultat är det bara att klicka på bifogad länk, fylla i kontaktuppgifter och nominera byrån.

Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder i framtidsarbetet. Priset delas ut på FAR:s branschdagar i september 2017.

Måste vara konkreta

– Vi befinner oss mitt i förändringen. Det handlar inte längre om att inspirera utan om att konkretisera framtidsarbetet. Jag vet att det är många som har kommit långt i sitt omställningsarbete och det är det viktigt att de gör framtidstestet och nominerar sig, så att andra i branschen kan ta del av arbetet, säger Bengt Skough på FAR.

– Det här är allvar, den enda vägen är framåt. Och vi har ett gemensamt ansvar för att branschen är konkurrenskraftig även i framtiden, fortsätter han.

Klicka HÄR för att komma till testet.

Text: Pernilla Halling
pernilla.halling@far.se

Taggar: FAR:s branschdagar, FAR:s framtidsstudie, Nyckeln till framtiden, Årets framtidsbyrå