FAR söker auktoriserad revisor

Är du FAR:s nya revisor?

Är du revisor och intresserad av att påverka, ”ha örat mot rälsen” både nationellt och internationellt och jobba med frågor som utvecklar branschen och dess professioner? Då har vi ett intressant erbjudande till dig!

FAR är branschorganisationen som kvalitetssäkrar näringslivet.
Våra ca 5 000 medlemmar är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, auktoriserade skatterådgivare, auktoriserade lönekonsulter och specialister.

FAR:s uppdrag är att hjälpa revisions- och rådgivningsbranschen göra nytta för näringsliv och samhälle. Detta sker främst genom att klargöra god yrkessed, paketera och förmedla kunskap samt genom PR och opinionsbildning.

Vi är ca 50 medarbetare som sitter i moderna lokaler centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa FAR:s medlemmar genom praktisk rådgivning och branschbevakning i frågor som framför allt rör revision och redovisning. Vi ser gärna att du har intresse av att hålla utbildningar och föreläsningar för våra medlemmar. Du kommer att arbeta med utvecklande och aktuella frågor tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Arbetet är varierande och du får stort eget ansvar. Arbetet innebär resor och täta kontakter med FAR:s medlemmar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är auktoriserad revisor. Du ska ha minst fem års erfarenhet av revision i både större och mindre företag i olika associationsformer. Du har stort intresse för framtidsfrågor, näringslivsfrågor och samhällsutveckling. Självklart har du ett genuint engagemang för medlemmarnas och byråernas behov, utmaningar och möjligheter. Erfarenhet av arbete med metodikfrågor och som lärare/seminarieledare inom redovisning, revision och bolagsrätt är meriterande.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du är visionär, utåtriktad och driven. Du har lätt att knyta kontakter och bygga nätverk. Du är en praktiker som gillar att ta egna initiativ och har en utpräglad servicekänsla.

Ansökan

På FAR värdesätter vi mångfald. Mångfald för oss är alla de egenskaper som gör människor unika. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, social tillhörighet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning, familjeförhållanden och utbildning.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Annelie Dahlqvist annelie.dahlqvist@far.se.

Ansökan med personligt brev och CV skickar du till ansokan@far.se. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.