2019-09-19
Press

Revideco Årets framtidsbyrå 2019

Av 15 kvalificerade byråer som passerade nålsögat valde juryn fem nominerade som hade chans att kamma hem utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2019. På torsdagskvällen 19 september stod det klart att Revideco blir Årets framtidsbyrå 2019.

Av 15 kvalificerade byråer som passerade nålsögat valde juryn fem nominerade som hade chans att kamma hem utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2019. På torsdagskvällen 19 september stod det klart att Revideco blir Årets framtidsbyrå 2019.

– Priset gör mig stolt, rörd och ödmjuk. Jag är mållös! Vi är ett gäng som har åstadkommit det här. Jag tror och hoppas att vår förändringsresa varit så framgångsrik för att vi fokuserar på människan, säger Erik Emilsson, vd Revideco.

I sin motivering skriver juryn:
Med en tydlig affärsmodell, bred kompetens och målmedvetenhet har byrån genomfört en framgångsrik förändringsresa med god lönsamhet. Vinnaren har mod att driva utvecklingen framåt genom att dra nytta av underleverantörer som samarbetspartners, teknik och medarbetare. Det finns helt enkelt många anledningar för den här jubilaren att fira i år! Och genom sitt tydliga entreprenörsfokus råder det ingen tvekan om att byrån kommer att attrahera engagerade företagare även de kommande 25 åren. Vinnaren är en framtidsbyrå!

Revideco bildades 1994 och finns i dag i Stockholm, Göteborg och Skellefteå. Revideco var även nominerade till Årets framtidsbyrå förra året.

– Årets framtidsbyrå Revideco har gjort en knivskarp omvärldsanalys med FAR:s framtidsstudie som utgångspunkt. De har också haft modet att utifrån denna analys bygga en affärsmodell som möter framtiden där de fokuserar på det absolut viktigaste - kundens/företagarens behov. Revideco är en byrå som driver förändringen på marknaden nyttjar teknik och automatisering med ett enda syfte, leverera och förädla sina tjänster med fokus på rådgivning, säger Jan Söderqvist från juryn.

Nominerade byråer 2019
Revisionären. We Audit, Lamooi Accounting, Keeper och Revideco.


Tidigare vinnare Årets framtidsbyrå
2018 baks & co
2017 Saldo Redovisning
2016 Maroni Redovisningsbyrå
2015 Grant Thornton
2014 Deskjockeys

Juryn Årets framtidsbyrån 2019

  • Jan Söderqvist, Visma
  • Peter Rexhammar, Deskjockeys
  • Catherine Osbeck, baks & co
  • Lena Möllerström Nording, Grant Thornton
  • André Bodin, Wolters Kluwer
  • Camilla Carlsson, FAR
  • Karin Apelman, FAR

Årets framtidsbyrå har funnits sedan 2014. Priset syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer.