2023-05-15
Nyheter

Nytt nätverk för auktoriserade konsulter ska ge värdefulla kontakter

Ny inspiration, kunskapsutbyte och nya kontakter. Det är målet med FAR:s nya nätverk för dig som är auktoriserad redovisnings- eller lönekonsult och har en lång erfarenhet av branschen.

− Att hantera kunder och samtidigt vara byråledare eller teamledare, är i dag väldigt utmanande och man kan ibland känna sig ganska ensam i sin roll. Tanken med nätverket är därför att ge möjlighet att träffa likasinnade för att diskutera och utbyta kunskap och erfarenheter kring vanliga, men ändå komplexa frågeställningar. Förhoppningen är också att nätverket ska ge värdefulla kontakter för framtiden, säger Therese Andersson, affärsområdeschef Medlem på FAR.

Olika ämnen på agendan

Penningtvätt, förändringsledarskap, digitalisering och automatisering är några av ämnena som står på agendan för det nya nätverket som startar i höst.

− Utöver ämnesspecifika frågor finns även möjlighet för gruppen att prata om rollen som teamledare eller byråledare. Du som deltagare är med och påverkar inom vilka ämnen vi ska fördjupa oss. Det kan även handla om HR-frågor eller olika frågor kring kvalitet, säger Camilla Carlsson, auktoriserad redovisningskonsult på FAR, som kommer att leda nätverket.

Nätverksträffarna kommer att hållas vid fyra tillfällen och mer information om exakt startdatum kommer. FAR håller i träffarna och bidrar med föreläsare och lokaler.

− Första träffen kommer vi att fokusera på penningtvätt som är ett ständigt aktuellt ämne, men tanken är också att ge tid att lära känna varandra och planera inför kommande möten, Camilla Carlsson.

Intresserad?
För mer information och anmälan mejla till Sofia Lagoni, medlemskoordinator FAR, e-post: sofia.lagoni@far.se

Camilla Carlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

08-506 112 24 camilla.carlsson@far.se