2023-06-19
Nyheter

Tre nominerade till priset Årets framtidsbyrå 2023

Dalacc by EE AB, LR Akridi KB och Elera AB har nominerats till priset Årets framtidsbyrå 2023. Stort framtidsfokus och ett tydligt hållbarhetsarbete är några av anledningarna till nomineringarna.

För tionde året i rad delar FAR ut priset Årets framtidsbyrå. I år sker utdelningen i Stockholms stadshus, i samband med FAR:s hundraårsfirande den 21 september.

Intervjuer med de nominerade är nästa steg

Nomineringen och vilken byrå som kommer att stå som slutlig vinnare avgörs av en jury och är ett arbete i flera steg. När byråerna gjort sitt framtidstest går juryn igenom alla godkända byråer. Förutom framtidsstrategier och hållbarhetsarbete tittar juryn på parametrar som ledarskap, mångfald samt tjänsteutbud - och beaktar dessutom byråernas ekonomiska ställning. Nästa steg är intervjuer med de nominerade byråerna, innan det är dags för juryn att utse vinnaren – som alltså tillkännages den 21 september.

Stor geografisk spridning

– Konkurrensen var tuff, vi har fina medlemsbyråer i FAR. Jag tycker det är extra roligt att vi har så stor geografisk spridning på de nominerade byråerna den här gången, säger Camilla Carlsson, FAR:s egen representant i juryn.

Dalacc by EE AB finns i Ludvika, LR Akridi KB har kontor i Halmstad, Ängelholm och Ullared medan Elera AB är en stockholmsbyrå.

Tidigare vinnare

2022 JDG Revision
2021 WeAudit
2020 Win-Win Ekonomi
2019 Revideco
2018 baks & co
2017 Saldo Redovisning
2016 Maroni Redovisningbyrå
2015 Grant Thornton
2014 Deskjockeys

 

 

 

Camilla Carlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

08-506 112 24 camilla.carlsson@far.se

Årets jury

  • Antti J. Niemi, Revideco
  • Catherine Osbeck, baks & co
  • Jan Söderqvist, Visma
  • Jimmy Pervik, Connect Sverige
  • Therese Svensk Aspia/Pure act
  • Martin Grimlund Win win ekonomi
  • Camilla Carlsson, FAR