2023-06-09
Nyheter

Ny tf chefredaktör för Balans

Kristina Israelsson, blir ny tf chefredaktör för tidningen Balans när Charlotta Marténg lämnar sin tjänst.
− Jag ser fram mot att fortsätta att utveckla Balans så att vi gör den bästa tidningen för våra medlemmar, säger Kristina Israelsson.

Charlotta Marténg lämnar tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare för FAR:s medlemstidning Balans och startar eget inom journalistik och kommunikation.
− Efter tretton år på FAR där jag haft möjligheten att få vara chefredaktör först för tidningen Resultat och sedan februari 2020 för tidningen Balans är det nu dags för mig att pröva mina egna vingar, säger hon.

Från och med den 10 juni är Kristina Israelsson ny tf chefredaktör för tidningen Balans.

Från och med den 10 juni tar Kristina Israelsson över som ny tf chefredaktör för tidningen Balans och FAR:s kommunikationschef Pernilla Halling blir ansvarig utgivare. Tidningen Balans kommer ut som papperstidning sex gånger per år och har också en webb som uppdateras löpande och ett nyhetsbrev som kommer ut varannan vecka.
− Jag är glad att jag har fått förtroendet att ta över Balans. Nu ser jag fram mot att få fortsätta att utveckla tidningen så att vi hittar de medlemsnära texterna som berör och är relevanta för våra läsare, säger Kristina Israelsson.

Samtidigt har FAR rekryterat två kommunikatörer, Cajsa Wiklund och Eric Widegren, som tillträder efter sommaren.