2023-04-26
Nyheter

Därför ska du gå en av FAR:s nyhetsdagar hösten 2023

Nyhetsdagarna riktar sig till alla som jobbar med ekonomiska frågor. Dagarna är indelade i ämnesområdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fastigheter, lön- och fåmansfrågor. 

Hallå där, Robert Wennberg, produktchef på FAR! Varför ska man gå på en nyhetsdag?
– Jobbar du med ekonomiska frågor är det viktigt att du hela tiden uppdaterar dina kunskaper. Det är en förutsättning för att hålla en god kvalitet i de rapporter du levererar och granskar. Under FAR:s nyhetsdagar fokuserar vi på att ge ekonomer de nyhetsuppdateringar och förtydliganden som de behöver för sitt arbete. Genom att delta på nyhetsdagar inom ämnesområden som är relevanta för dig, kan du känna dig trygg med att du är uppdaterad och välinformerad om förändringar.

Går det att delta online?
– FAR:s nyhetsdagar är tillgängliga över hela Sverige eftersom vi sänder online. Det är ett effektivt sätt att vara med på en nyhetsdag, där deltagarna får samma innehåll och samma möjlighet till att ställa frågor oavsett var de befinner sig. Dessutom genomför vi några av våra nyhetsdagar inte bara i Stockholm utan även i Göteborg och Malmö för de som vill nätverka med andra deltagare, lärare och representanter för FAR.

För vem är nyhetsdagarna? Och hur vet man vilken dag man ska välja?
– Nyhetsdagarna riktar sig till alla som jobbar med ekonomiska frågor. Dagarna är indelade i ämnesområdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fastigheter, lön- och fåmansfrågor. Inom skatteområdet har vi delat upp dagarna utifrån de lite olika behoven som finns om man jobbar som ekonomiansvarig, redovisningskonsult eller revisor. För den som arbetar med ägarledda företag och vill ha lite av allt och dessutom aktualiteter inom juridik genomför vi Fåmansföretagardagen.

Om FAR:s nyhetsdagar

FAR:s nyhetsdagar är återkommande dagar då vi går igenom nyheter och förändringar inom områdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fastigheter, samt lön- och fåmansfrågor. Under en kunskapsintensiv dag samlas de främsta experterna inom sina områden för att berätta om nyheter och dela med sig av aktuella case och frågeställningar direkt från arbetslivet.Läs mer om Nyhetsdagarna här

Robert Wennberg

Affärsområdeschef Kompetens

08-506 112 06 robert.wennberg@far.se

FAR:s nyhetsdagar

  • Fastighetsdagen En nyhetsdag för dig som jobbar med/i företag inom bygg- och fastighetsbranschen. Du blir uppdaterad om det senaste inom skatt, moms och redovisning för fastighetsbranschen.
  • Fåmansföretagardagen Du som är revisor eller redovisningskonsult åt mindre företag får inte missa Fåmansföretagardagen. En nyhetsdag där du blir uppdaterad om nyheter och förändringar inom skatt, redovisning och juridik.
  • IFRS-dagen Nyhetsdagen för dig som jobbar med IFRS och behöver senaste nytt inför årsbokslutet 2024. Här får du kunskap om alla aktuella nyheter och förbereds på kommande förändringar i regelverket, så du kan känna dig trygg i din yrkesutövning. Nya lagförslag och ställningstaganden Lyssna till experter Tolkningar av rättsfall Kommande nyheter
  • Lönedagen Lönedagen innehåller aktuella ämnen inom löneområdet för dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult.
  • Redovisningsdagen Redovisningsdagen är en nyhetsdag för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer på redovisningsområdet och träffa kollegor som jobbar med och i icke-noterade företag.
  • Skattedag för ekonomichefer och redovisningsansvariga Håll dig uppdaterad på de senaste skattenyheterna med de främsta experterna på området. Vår välfyllda nyhetsdag ger dig allt du behöver veta om skatt just nu.
  • Skattedagen för revisorer och redovisningskonsulter Uppdatera dig på årets kommande skattehändelser och ta del av alla viktiga nyheter på skatteområdet, en nyhetsdag fylld med allt du kan behöva veta om skatt just nu.
Fler utbildningar