2022-10-18
Nyheter

Rekordmånga deltog på årets Controllerdag

Måndagen den 17 oktober var det återigen dags för FAR:s Controllerdag och i år var intresset större än någonsin. 122 controllers och ekonomiansvariga från hela landet kom för att nätverka, lyssna på föreläsningar, utbyta erfarenheter och få ny inspiration.

−Controllerdagen har funnits i flera år, men aldrig tidigare har vi lockat så många deltagare som i år. Det märks att det finns en längtan efter att träffas fysiskt så här efter pandemin. Flera av våra endagars-utbildningar brukar många vanligtvis vilja gå på distans, men nu var majoriteten av deltagarna på plats, vilket var jätteroligt, säger Carin Jonsson, produktchef FAR, och ansvarig för Controllerdagen.

Fick ny inspiration

Temat för dagen var Controllern som strategisk rådgivare och samtalspartner och föreläsarna kom från en rad olika branscher, alltifrån bygg och fastighet till spelbranschen.

Susann Linde, CFO och IR-ansvarig på Wallenstam, var en av föreläsarna på FAR:s Controllerdag 2022.

−Responsen från deltagarna var väldigt positiv. Många av de jag pratade med tyckte att det var en bra blandning av olika ämnen och föreläsare. De sa också att det var väldigt roligt och välbehövligt att få ny inspiration i sitt arbete efter att ha suttit mycket själv på sin kammare under pandemin, säger Carin Jonsson.

Carin Jonsson

Carin Jonsson

Produktchef

08-506 112 95 carin.jonsson@far.se