2022-10-20
Nyheter

Nytt nätverk för byråledare ska ge värdefulla kontakter för framtiden

Ny inspiration, kunskapsutbyte och nya kontakter. Det är målet med FAR:s nya nätverk som vänder sig till dig som är byråledare, påskrivande revisor och har en lång erfarenhet av branschen.

− Att vara påskrivande revisor och byråledare är i dag väldigt utmanande och man kan ibland känna sig ganska ensam i sin roll. Tanken med nätverket är därför att ge möjlighet att träffa likasinnade för att diskutera och utbyta kunskap och erfarenheter kring vanliga, men ändå komplexa frågeställningar. Förhoppningen är också att nätverket ska ge värdefulla kontakter för framtiden, säger Therese Andersson, affärsområdeschef Medlem på FAR.

Olika ämnen på agendan

Revisionsplanering enligt nya ISA 315, dokumentation, den digitala omställningen, PM till styrelsen, revision av varulager, intäkter, övergången till ISQM och cybersäkerhet är några av ämnena som står på agendan.

− Utöver ämnesspecifika frågor finns även möjlighet för gruppen att prata om byråledarrollen. Du som deltagare är med och påverkar inom vilka ämnen vi ska fördjupa oss. Det kan även handla om HR-frågor, säger Therese Andersson.

Nätverksträffarna kommer att hållas vid fyra tillfällen och det första äger rum den 22 november. Datum och tider för de övriga träffarna beslutas gemensamt vid första tillfället. FAR håller i träffarna och bidrar med föreläsare och lokaler.

− Vi rivstartar med att prata ISQM, men tanken är också att ge tid att lära känna varandra och planera inför kommande möten, säger Therese Andersson.

Intresserad?

För mer information och anmälan mejla till Sofia Lagoni , medlemskoordinator FAR, e-post: sofia.lagoni@far.se

Therese Andersson

Affärsområdeschef Medlem

08-506 112 13 therese.andersson@far.se