2022-01-31
Nyheter

FAR-bloggen Sveriges bästa branschblogg 2022

FAR-bloggen har blivit utsedd till Sveriges bästa branschblogg Revision 2022 av kommunikationsbyrån Navigator. Bloggen får särskilt bra betyg för sin tonalitet och sitt innehåll.

” Bloggen har en snygg och tydlig design som lockar till läsning. Innehållet är pålitligt och här finns information om många viktiga ämnen. I en bransch där information och rådgivning ofta saknas har FAR tagit stafettpinnen och visat att revision går att göra både tydligt, intressant och inspirerande.” skriver Navigator i sin motivering.

Kommunikationsbyrån Navigator utser varje år ”Sveriges bästa branschblogg” i en rad kategorier. Bedömningskriterierna är tonalitet, innehåll, design, funktionalitet och SEO. Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters.

– Det är jätteroligt att FAR-bloggen uppmärksammas på det här sättet! Utnämningen är ett bra betyg till alla våra experter som tillsammans ger FAR-bloggen sitt innehåll. Vår förhoppning är att bloggen gör nytta för våra medlemmar och sprider kunskap om branschen till näringsliv och samhälle, säger Pernilla Halling, kommunikationschef på FAR.

Vill du prenumerera på nya inlägg?

Pernilla Halling

Kommunikationschef

08-506 112 41 pernilla.halling@far.se

FAR-bloggen

I FAR-bloggen beskriver och kommenterar FAR:s experter aktuella händelser som påverkar vår bransch. Följ oss gärna!