2021-10-22
Nyheter

FAR gör förändringar i nyhetsrapporteringen

Nu samlar FAR sin kommunikation i kanalerna far.se och tidningen Balans. Det innebär bland annat att tidningen Resultat försvinner vid årsskiftet.

I går lanserades tidningen Balans nya sajt, med ny design och bättre funktionalitet. Det innebär bland annat att du kan söka på sajtens innehåll utifrån din yrkesroll och på så sätt enklare följa de ämnen du är intresserad av. 

Nyhetsbevakningen flyttar från Resultat till Balans och far.se 

Vid årsskiftet försvinner tidningen Resultat och tidningenresultat.se, samt Resultats nyhetstjänst. Produktionen av det innehåll som i dag publiceras i Resultat fortsätter, men materialet får andra hemvister. Nyhetsflödet flyttar in på far.se och på tidningenbalans.se, för att därifrån spridas på Linkedin och i nyhetsbrev. De som i dag får Resultats nyhetsbrev kommer att få möjlighet att i stället prenumerera på FAR:s nyhetsbrev för ekonomer. 

– Resultat har varit en värdefull kanal i vår breda nyhetsrapportering, men nu är det dags att ta nästa steg och utveckla andra former för att tillgodose våra målgruppers behov av relevant och aktuell information, kommenterar Resultats chefredaktör Charlotta Marteng. 

Följ oss på Linkedin! 

FAR arbetar aktivt med att skapa opinion i frågor som är viktiga för branschen. På far.se och tidningenbalans.se kan du följa det arbetet, både i våra nyhetsflöden och i fördjupande reportage och kunskapsartiklar. Följ gärna FAR och tidningen Balans på Linkedin! Där får du enkelt snabba nyhetsuppdateringar, debatt, fördjupningar och information om kommande event.